Motospeed CK61 nereden ve nasıl alınmalı?

Bana kalırsa bu klavye yerine K530 Draconic amak çok daha mantıklı olur. Hem daha kaliteli malzeme hem de hotswap (lehimle uğraşmadan anahtarları değiştirme imkanı diyebilirim.) anahtarlara sahip.
Linkteki ürün Outemu Blue anahtarlara sahip. Ona göre bi video izleyebilirsin ama Blue anahtar sesi seni rahatsız edebilir. K530'da ise Outemu Red anahtarlar var. Tavsiyem K530.
kısa bir baktım fiyatı çok tuzlu değil tercih ederim diye düşünüyorum önerinizden dolayı teşekkür ederim
Daha sabah 600 idi. Şaka gibi.

Redragon K530 Draconic RGB Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Yurt dışından, Banggood'dan alabilir misiniz?

Şu an baktım önereceğim klavyede her şey dahil, hızlı kargo ile 700 TL'ye geliyor. Ve kesinlikle Draconic'ten daha iyi.

Banggood'dan alınca gümrük vs. her şey fiyata dahil midir?
 
kısa bir baktım fiyatı çok tuzlu değil tercih ederim diye düşünüyorum önerinizden dolayı teşekkür ederim


Banggood'dan alınca gümrük vs. her şey fiyata dahil midir?
Herşey dahil ödeyeceğiz, kırmızı switchli yine ayrıca hızlı kargo ile gelecek. Ürüne giriyoruz, red switch seçip sepete ekliyoruz. Ardından bir sonraki ödeme kısmına geçiyoruz, oradan Türkiye Direct Mail'i seçeceğiz. Ardından Kuponlar bölümüne BGRATON kodunu yazacağız. Sonra da ödeyeceğiz, 5-10 güne kapınıza gelir. Kullanan arkadaşım var, memnun kendisi. Linkini gönderiyorum. Sorularınız için Discord ismim Xeonayp #2143. Link aşağıda:

[TRY629.00 9% OFF]GamaKay K61 Mekanik Klavye 61 Tuşlar 60 Klavye Çalışırken Değiştirilebilir Type-C 3.1 Kablolu USB Yarı Saydam Cam Taban Gateron Anahtarı ABS İki Renkli Tuş Kapağı NKRO RGB Oyun Klavye Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood
 
Her şey dahil ödeyeceğiz, kırmızı Switch'li yine ayrıca hızlı kargo ile gelecek. Ürüne giriyoruz, red Switch seçip sepete ekliyoruz. Ardından bir sonraki ödeme kısmına geçiyoruz, oradan Türkiye Direct Mail'i seçeceğiz. Ardından kuponlar bölümüne bgraton kodunu yazacağız. Sonra da ödeyeceğiz, 5-10 güne kapınıza gelir. Kullanan arkadaşım var, memnun kendisi. Linkini gönderiyorum. Sorularınız için Discord ismim xeonayp #2143. link aşağıda:

[TRY629.00 9% OFF]GamaKay K61 mekanik klavye 61 tuşlar 60 klavye çalışırken değiştirilebilir Type-C 3.1 kablolu USB yarı saydam cam taban Gateron anahtarı abs iki renkli tuş kapağı nkro RGB oyun klavye bilgisayar çevre birimleri from bilgisayarlar ve ofis on Banggood.

Öneriniz için teşekkürler fakat ben galiba K530 draconicden devam edeceğim eskiden alacaktım fakat para biriktirememiştim ama şu an hazır indirim geliyorken alayım yine de çok teşekkür ederim hepinize.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı