Motospeed v30 alınır mı?

SuikasT

Kilopat
Katılım
28 Ocak 2017
Mesajlar
82
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Zapals.com adlı sitede 53 TL gibi bir fiyatı var. Hem site hakkında hem de mouse hakkında fikirlerinize açığım. Maximum 60 TL bütçem var. Bir de bu site aliexpress gibi yurtdışı alışveriş sitesi mi?
 
Zapals.com adlı sitede 53 TL gibi bir fiyatı var. Hem site hakkında hem de mouse hakkında fikirlerinize açığım. Maximum 60 TL bütçem var. Bir de bu site aliexpress gibi yurtdışı alışveriş sitesi mi?
Zapals'da "Free Shipping" kavramı çoğu üründe yok o yüzden 53TL olarak gördüğün ürüne 20TL kargo binecek yine diğer sitelerde ki fiyatlarına gelecek.
 
50TL civarı fark var Türkiye ile. Ben Banggood'dan bir ürün sipariş etmiştim, 8-9 günde gelmişti.
4 liralık ürün bile gönderdiler bana. Geek uygulamasından sipariş vermiştim. 2.5 hafta sonra gelmişti ama yinede o kadar beklemek çok zor özellikle idarelik bir fare de yoksa...
 
Anladım en iyisi banggood mudur sizce?
En iyisi diye bir kavram yok aslında. Banggood, GearBest, Geekbuying,Everbuying vs. diye uzar liste. Ben GearBest'den daha çok alışveriş yapıyorum, fiyatları daha uygun geliyor.

Ürünle alakalı kısma gelirsek Motospeed V30 kullanmış biri olarak Çin'de ki fiyatına göre hoşuma giden bir üründü ama bence V50 veya V60 modellerinden birine yönelsen daha iyi olur.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı