Zapals'da "Free Shipping" kavramı çoğu üründe yok o yüzden 53TL olarak gördüğün ürüne 20TL kargo binecek yine diğer sitelerde ki fiyatlarına gelecek.Zapals.com adlı sitede 53 TL gibi bir fiyatı var. Hem site hakkında hem de mouse hakkında fikirlerinize açığım. Maximum 60 TL bütçem var. Bir de bu site aliexpress gibi yurtdışı alışveriş sitesi mi?
Türkiye'den alsanız daha iyi olmaz mı? Var mı yok mu bilemiyorum ama o kadar beklemek sıkıcı olmaz mı?Anladım en iyisi banggood mudur sizce?
50TL civarı fark var Türkiye ile. Ben Banggood'dan bir ürün sipariş etmiştim, 8-9 günde gelmişti.Türkiye'den alsanız daha iyi olmaz mı? Var mı yok mu bilemiyorum ama o kadar beklemek sıkıcı olmaz mı?![]()
4 liralık ürün bile gönderdiler bana. Geek uygulamasından sipariş vermiştim. 2.5 hafta sonra gelmişti ama yinede o kadar beklemek çok zor özellikle idarelik bir fare de yoksa...50TL civarı fark var Türkiye ile. Ben Banggood'dan bir ürün sipariş etmiştim, 8-9 günde gelmişti.
En iyisi diye bir kavram yok aslında. Banggood, GearBest, Geekbuying,Everbuying vs. diye uzar liste. Ben GearBest'den daha çok alışveriş yapıyorum, fiyatları daha uygun geliyor.Anladım en iyisi banggood mudur sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.