Mount and Blade Bannerlord Nüfuz Sorunu

EdoMeister

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, oyun yeni çıktığı için internette bu soruna bir yanıt bulamadım aranızda oyunu oynayıp bilgili olan kişiler yardımcı olursa sevinirim.
Sorunum: Oyundaki nüfuz kısmında jüri tarafında yargılanma -1 diye bir yazı var ve bu nedenle her gün nüfuzumdan -1 puan düşüyor bu sorun bir lordun hizmetine girince başlıyor ve oyun lordun hizmetine girip büyük savaşlara girince keyif verdiği için lütfen lordun hizmetinden çık demeyin şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende kendi imparatorluğumu kurup, yararlı politikaları hemen aktif ettim. Şuan 6 şehir ve 4 kaleye sahibim. Günlük nüfuz gelirim 92 oldu. Şimdi diğer klan üyelerine rüşvet verip kendi safıma çekmeye çalışıyorum.

Kendi imparatorluğumu ben bir türlü beceremedim. Kuzaitlere katıldım. Neredeyse D'üm devletleri yıktık. Kırmızılar 5 6 tane şehre sahip sadece o kadar gerisi çöktü batı güney imparatorluğu direkt oyunda yok diplomasi bölümünde 30 askerleri olduğu görünüyor .

Yav bu nüfuz olayı beni de batıracak. Bilen var mı arkadaşlar çözü mü? Artmasa bile hani düşmesin de yav bu nedir böyle?

Herhangi bir kraliktaysan savaş yapip 50 100 nufus oldukca politikalara tıkla. Oradan % 100 destek yerleri var, onlara 50 nufus yapip oyla. Halk konseyi var ona tıklarsan gunluk 19 nufus veriyor. Digerleri de oyle ama okuyup sana uygun olanlari sec. Bazilari nufusunu alir bazilari nufus verir. Oku iyice onlari oyla. Ben su an gunluk 180 nufus aliyorum politikalardan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de nüfuz sorunu vardı sürekli -400'lere -700'lere falan düşüyordu. Bunun nedeni direkt saldırarak savaş çıkarmaktan kaynaklanıyormuş. Diplomasiden savaş çıkartınca nüfuzunuz bu kadar aşırı düşmüyor. Sadece 100 nüfuz harcamanızı istiyor, nüfuzunuz yoksa da harcayamıyorsunuz zaten yani eksiye düşme durumu olmuyor.

Eğer siz de eksiye düştüyseniz kendi krallığınızı açarken bir aktif politika vardı her gün +3 nüfuz veriyor onu seçin. Ben krallığı açmadan önce araştırmıştım ve onu seçmiştim şu an hangi politika adı olduğunu hatırlayamadım. Eksiden artıya çıkabilmek için sürekli savaştım (ama artık ben başlatmadım savaşı) ve her gün +3 geldiği için de rahatlıkla kurtuldum.

Bende aynı sorunu yaşıyorum. Herhangi bir krallık kurmadım daha 36 saattir oynamama rağmen ama onun dışında bayağı görev kastımi capulcu kestımi. Turnuva kazandım, 4 tane taş gibi birlikler kurdum ve herkesle aram süper ama hala bir ne arttı şu zamana kadar ne de düştü, hep 1.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…