Mount and Blade Bannerlord Nüfuz Sorunu

EdoMeister

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, oyun yeni çıktığı için internette bu soruna bir yanıt bulamadım aranızda oyunu oynayıp bilgili olan kişiler yardımcı olursa sevinirim.
Sorunum: Oyundaki nüfuz kısmında jüri tarafında yargılanma -1 diye bir yazı var ve bu nedenle her gün nüfuzumdan -1 puan düşüyor bu sorun bir lordun hizmetine girince başlıyor ve oyun lordun hizmetine girip büyük savaşlara girince keyif verdiği için lütfen lordun hizmetinden çık demeyin şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım tam emin değilim ama hizmet ettiğiniz krallığın uyguladığı bir politikadan dolayı olur klan seviyesi düşük olduğu için krallık sayfasından krallığınızın uyguladığı politikayı kontrol eder misiniz ?

Yav bu nüfuz olayı beni de batıracak bilen var mı arkadaşlar çözümü. Artmasa bile hani düşmesinde yav bu nedir böyle.
Nüfuz konusunda çok detaylı olmasa bile söyleyeceğim bir kaç şey var;
1)Lordlarla yapılan savaşlar sana nüfuz kazandırıyor sanırım.
2)Kuşattığınız şehir ve ya kaleyi alırsan nüfuz kazanırsın,ayrıca yönettiğin şehir ve kaleler nüfuz kazandırır.
3)Hizmet ettiğiniz krallığın politikalarını inceleyin size nüfuz getirdiği gibi (düşük klan seviyesi gibi) bazı politikalar sizden nüfuz götürür.
4)Nüfuzlarınız ile krallığının fethettiği topraklar kime verileceği oylanırken oy verirseniz azalır çekimser kalmak azaltmaz ama ilişki düşürür , ayrıca politika oylamaya sunabilir uygulanan politikaları kaldırmak için nüfuz kullanabilirsiniz.
Şimdilik söyleyebileceğim bunlar eksik bildiğim ve ya yanlış tanımladığım olabilir düzeltebilirsiniz.

Bazı nüfuz azaltan politikalar aynı anda aktif edildiğinde, nüfuzu yükseltmek tam bir işkence haline geliyor. Örneğin "jüri tarafından yargılanma+kanun sözcüsü" politikaları günde -2 nüfuz eksilmesine neden oluyor. :D

Bazı nüfuz azaltan politikalar aynı anda aktif edildiğinde, nüfuzu yükseltmek tam bir işkence haline geliyor. Örneğin "jüri tarafından yargılanma+kanun sözcüsü" politikaları günde -2 nüfuz eksilmesine neden oluyor. :D.

Ben de lordun hizmetine girdikten sonra bir kervanı yağmaladım, nüfuz -194'de düştü.

Nüfuz konusunda çok detaylı olmasa bile söyleyeceğim birkaç şey var;
1)Lordlarla yapılan savaşlar sana nüfuz kazandırıyor sanırım.
2)Kuşattığınız şehir veya kaleyi alırsan nüfuz kazanırsın, ayrıca yönettiğin şehir ve kaleler nüfuz kazandırır.
3)Hizmet ettiğiniz krallığın politikalarını inceleyin size nüfuz getirdiği gibi (düşük klan seviyesi gibi) bazı politikalar sizden nüfuz götürür.
4)Nüfuzlarınız ile krallığının fethettiği topraklar kime verileceği oylanırken oy verirseniz azalır çekimser kalmak azaltmaz ama ilişki düşürür, ayrıca politika oylamaya sunabilir uygulanan politikaları kaldırmak için nüfuz kullanabilirsiniz.
Şimdilik söyleyebileceğim bunlar eksik bildiğim veya yanlış tanımladığım olabilir düzeltebilirsiniz.

Yav bu nüfuz olayı beni de batıracak bilen var mı arkadaşlar çözümü. Artmasa bile hani düşmesinde yav bu nedir böyle.

Sanırım tam emin değilim ama hizmet ettiğiniz krallığın uyguladığı bir politikadan dolayı olur klan seviyesi düşük olduğu için krallık sayfasından krallığınızın uyguladığı politikayı kontrol eder misiniz?

Öncelikle geç cevap verdiğim için özür diliyorum. Ben şu anda sağlam bir lordun altındayım ve birlikte bir sürü kale alıyoruz genellikle çoğunu ben alıyorum ve eğer ki elinizde toprağınız varsa nüfüzunuz artıyor hatta şu anda 1.7K nüfüz var benim elimde 😁

Öncelikle geç cevap verdiğim için özür diliyorum. Ben şu anda sağlam bir lordun altındayım ve birlikte bir sürü kale alıyoruz genellikle çoğunu ben alıyorum ve eğer ki elinizde toprağınız varsa nüfüzunuz artıyor hatta şu anda 1.7K nüfüz var benim elimde 😁
Ben de Monchug'un derebeyiyim. Haritadaki NPC'ler bazen çok saçma hareket ediyor. Tam alacağımız bir şehre doğru giderken geri çekiliyoruz.

Bağlı olduğun krallığın, barışta olduğu krallığa savaş açmasına sebep olunca mesela gidip köyünü yağmalamak aniden öyle nüfuz düşüşü oluyor ona dikkat edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı