Mount and Blade Bannerlord'da nasıl krallık oluşturulur?

Steven Rogers

Decapat
Yer
New Jersey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 3060
16GB RAM
Oyuna 1 gün önce başlayıp saatlerce aralıksız oynadım ama nasıl bir krallık sahibi olacağımı anlayamadım, kale fethedemiyorum, sadece içeri girebiliyorum.

Oyuna 1 gün önce başlayıp saatlerce aralıksız oynadım ama nasıl bir krallık sahibi olacağımı anlayamadım, kale fethedemiyorum, sadece içeri girebiliyorum.
Hocam yeterli askeriniz olduğunda kaleyi kuşatın alın sonra bir vali atayın ve kalenin içine girip valiyle konuşun orda krallık kurma seçeneği çıkacak.

Hocam yeterli askeriniz olduğunda kaleyi kuşatın alın sonra bir vali atayın ve kalenin içine girip valiyle konuşun orda krallık kurma seçeneği çıkacak.
peki kale fethetmek için o yönün imparatorluğuna savaş mı açmam gerekir, öyle yaptım ben çünkü ve sadece 46 askerim var malesef...

Peki kale fethetmek için o yönün imparatorluğuna savaş mı açmam gerekir, öyle yaptım ben çünkü ve sadece 46 askerim var maalesef...

Başka bir kaleyi fethetmek için savaşta olmanız lazım evet, hangi imparatorluğa üye iseniz asker çağırabilirsiniz nüfuzunuz yeterliyse ve fethedilen kalelerin hepsini hemen siz almıyorsunuz bir oylama oluyor onun için de nüfuz gerekli.

Başka bir kaleyi fethetmek için savaşta olmanız lazım evet, hangi imparatorluğa üye iseniz asker çağırabilirsiniz nüfuzunuz yeterliyse ve fethedilen kalelerin hepsini hemen siz almıyorsunuz bir oylama oluyor onun için de nüfuz gerekli.
Herhangi imparatorluğa üye olmadım sırf kendi krallığımı kurabilmek için ama çok yanlış düşünmüşüm herhalde adamlar 100 askerler saldırıyor bende henüz 46 var, nasıl daha fazla asker kapasitesini arttırırım?

Herhnagi imparatorluğa üye olmadım sırf kendi krallığımı kurabilmek için ama çok yanlış düşünmüşüm herhalde adamlar 100 askerler saldırıyor bende henüz 46 var, nasıl daha fazla asker kapasitesini arttırırım?

Oyunun başlarında bir imparatorluğa üye olmak daha mantıklı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun başlarında bir imparatorluğa üye olmak daha mantıklı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam adamlarla barış imzalayabiliyor muyuz, 46 askerle hiçbir kaleyi alamam ben :D

İmzalayabiliyorsun fakat yine nüfuzla oluyor ve ek olarak para veriyorsun günlük diye hatırlıyorum,eğer çok gelişmediyseniz savaş açmadan önceki bi oto save bulup ordan devam edebilirsiniz belki
Hocam çok güzel bir fiyata imzaladım, herhangi bir krallığa bağlılık yemini edersem ayrılıp tekrar krallığım ıkurar mıyım ne gibi - ve +'sı olur ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı