Mount and Blade Bannerlord'da nasıl krallık oluşturulur?

Hocam çok güzel bir fiyata imzaladım, herhangi bir krallığa bağlılık yemini edersem ayrılıp tekrar krallığım ıkurar mıyım ne gibi - ve +'sı olur?

Bir krallığa bağlıyken daha rahat olursunuz asker toplama vs işleri de daha kolaylaşır kale fetihlerine katılırsınız ve sonrasında oylama sonucunda nüfuz kullanarak kaleyi kendinize alabilirsiniz, kaleyi kendinize alıp vali atadıktan sonra kalenin içinden valiyle konuşup kendi krallığınızı kuruyorsunuz ve böylece ayrılmış oluyorsunuz zaten bağlı olduğunuz krallıktan diye hatırlıyorum

Hocam çok güzel bir fiyata imzaladım, herhangi bir krallığa bağlılık yemini edersem ayrılıp tekrar krallığım ıkurar mıyım ne gibi - ve +'sı olur ?
Bir krallığa üye olup o krallıkla birlikte bir yerler fethedersen o fethettiğiniz yerleri size verebilirler. Yeterince güçlendiğinizi düşündüğünüzde ayrılın. Fakat cebinizde en az 700k para olsun. Çünkü size savaş açacaklar. Parayı nasıl kasarım diyorsan, demircilik yap. İmparatorluk ve Aseray'da kabile fırlatma hançeri ve pugio diye bıçaklar var. Onlardan 70-80 tane al. Sonrasında Batanya'dan odun al, ve onları kömüre dönüştür. Sonrasında aldığın tüm bıçakları erit ve gelen malzemelerle çift elli kılıç üret. Önce 1. Seviyeden başlayacaksın, yaptığın kılıçları erit, tekrar yap erit ve tekrar yap. Bu sayede 2. Seviye, 3. Seviye, 4. Seviye ve 5. Seviye parçaları hızlı bir şekilde açacaksın. En son seviyeye geldiğinde ürettiğin bir kılıç 25k civarı para edecek. Bu sayede parayı kasarsın. Fakat ben bir yere üye olmak istemiyorum diyorsan etrafta çapulcu kes, sığınak bas ve arenalara katıl. Yeterince birlik büyüklüğüne ve kaliteli askerlere sahip olduğunda isyan çıkmış bir yer varsa oralara saldır ve fethet. Bu sayede kimseye katılmadan şehir fethedersin.

Bir krallığa üye olup o krallıkla birlikte bir yerler fethedersen o fethettiğiniz yerleri size verebilirler. Yeterince güçlendiğinizi düşündüğünüzde ayrılın. Fakat cebinizde en az 700k para olsun. Çünkü size savaş açacaklar. Parayı nasıl kasarım diyorsan, demircilik yap. İmparatorluk ve Aseray'da kabile fırlatma hançeri ve Pugio diye bıçaklar var. Onlardan 70-80 tane al. Sonrasında Batanya'dan odun al, ve onları kömüre dönüştür. Sonrasında aldığın tüm bıçakları erit ve gelen malzemelerle çift elli kılıç üret. Önce 1. seviyeden başlayacaksın, yaptığın kılıçları erit, tekrar yap erit ve tekrar yap. Bu sayede 2. seviye, 3. seviye, 4. seviye ve 5. seviye parçaları hızlı bir şekilde açacaksın. En son seviyeye geldiğinde ürettiğin bir kılıç 25k civarı para edecek. Bu sayede parayı kasarsın. Fakat ben bir yere üye olmak istemiyorum diyorsan etrafta çapulcu kes, sığınak bas ve arenalara katıl. Yeterince birlik büyüklüğüne ve kaliteli askerlere sahip olduğunda isyan çıkmış bir yer varsa oralara saldır ve fethet. Bu sayede kimseye katılmadan şehir fethedersin.

Para için ek olarak atöyle ve kervan da düşünebilirsiniz, kurduğunuz yerin özelliklerine dikkat edin bir de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı