Çözüldü Mount and Blade "Could not intialize Direct3D" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

627879

Decapat
Selam arkadaşlar. Warband'ı açmaya çalıştığımda aşağıdaki hatayı alıp duruyorum. Linux Arch kullanıyorum. DirectX9 DLL'lerini vs. tamamen kurdum. Ne yapmam gerekiyor?

Screenshot_20240702_204442.png

Lutris ile denedim ve Vulkan yok gözüküyordu şu an hallettim onu ama halen aynı hatayı almaya devam ediyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
Bunlar var hocam sadece.

Kusura bakma hocam rahatsızlandım dönemedim, hocam oldukça garip yani hiçbir şey yok ayarlarda, DirectX7 olarak başlatmanın 1 yolu var sadece, oyun dosyaları işe yaramıyor

Sen Linux kullanıyordun ah kafam :D

Terminal Üzerinden Başlatma​

Terminal kullanarak Warband'ı farklı bir grafik API ile başlatabilirsiniz. Warband'ın kurulu olduğu dizine gidip aşağıdaki komutları kullanabilirsiniz:

DirectX 7 ile Başlatma​

Örnek, dizini buraya yazarak çalıştır hocam
Wine ~/.steam/steam/steamapps/common/MountBlade\Warband/warband.exe -dx7

Warband'ın kurulu olduğu dizini adım adım yaz hocam, üstteki sadece örnek, ama sonunda "-dx7" yazsın
Hatırladığım kadarıyla oyun dosyalarından değiştirebilirsiniz hemen araştırıp döneceğim hocam.

Hocam oyunu ilk açtığınızda önünüze bir menü geliyor mu? Yoksa o menüde bir şeye tıkladığınızda oyun mu kapanıyor.

Hocam küçük bir menü var ayarlar kısmı var ama sadece kan gösterme seçeneği ile dil değiştirme özelliği var onun dışında bir şey yok maalesef.

Bunlar var hocam sadece.

Kusura bakma hocam rahatsızlandım dönemedim, hocam oldukça garip yani hiçbir şey yok ayarlarda, DirectX7 olarak başlatmanın 1 yolu var sadece, oyun dosyaları işe yaramıyor

Terminal kullanarak Warband'ı farklı bir grafik API ile başlatabilirsiniz. Warband'ın kurulu olduğu dizine gidip aşağıdaki komutları kullanabilirsiniz:

DirectX 7 ile Başlatma​

Warband'ın kurulu olduğu dizini adım adım yaz hocam, üstteki sadece örnek, ama sonunda "-dx7" yazsın

Son düzenleme:
Çözüm

DirectX 7 ile Başlatma​

Geçmiş olsun hocam. Dedikleriniz işe yaradı sanırım açtım biraz oynadım çıktım. Allah razı olsun teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı