Mount and Blade Warband barış yapma

ensararslan

Centipat
Katılım
16 Şubat 2020
Mesajlar
33
Arkadaşlar ben oyuna daha yeni başladım. Gittim ve kendi krallığımı kurdum (biraz hileyle) ama Slavya'la düşman kesildik. Nasıl aramı düzeltip barış imzalarım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bannerlord'un dengesiz zorluğunu denyimleyince bu oyunun en zor modu bile çocuk oyuncağı geliyor artık.
Bannerlordu oynayacak bilgisayarım yok ama evet warbandın en zor modu basit geliyor. Özellikle ordunu full süvari yapınca 100 kişilik orduyu 100 kişi ile 0 zararla kesebiliyorsun. Dilersen 300 kişilik orduyuda kesersin ama 50 tane süvarin ölür.
 
Krallığını daha yeni kurduysan fazla toprağın yoksa ve emrin altında lord yoksa genelde seni pek saymıyorlar o yüzden kolay kolay barış yapmazlar. Zaten lordlara mesela swadya krallığı ile barış yapmak istiyorum dediğinde ''siz efendisi olmayan başına buyruk bir lordsunuz kimse sizinle barış yapmaya yanaşmaz'' gibisinden konuşuyordu sanırım. Biraz zaman geçmeli karşı tarafa kendinizi kanıtlamalı ve sağlam darbeler indirdiğinizde barış yanlısı olabiliyorlar.
 
Krallığını daha yeni kurduysan fazla toprağın yoksa ve emrin altında lord yoksa genelde seni pek saymıyorlar o yüzden kolay kolay barış yapmazlar. Zaten lordlara mesela swadya krallığı ile barış yapmak istiyorum dediğinde "siz efendisi olmayan başına buyruk bir lordsunuz kimse sizinle barış yapmaya yanaşmaz" gibisinden konuşuyordu sanırım. Biraz zaman geçmeli karşı tarafa kendinizi kanıtlamalı ve sağlam darbeler indirdiğinizde barış yanlısı olabiliyorlar.

Tam olarak ne yapmalıyız? Ben de aynı şekilde kergit krallığıyla savaşdaydım. Ama bir türlü barış yapamıyorum ve sürekli köyümü yağmalıyorlar bıktım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı