Ben hilesiz oynuyorum ve mareşellik bile alabilirsin. Senin hatan tek başına gidip bir kaleyi ele geçirmek. Diğer lordlarla ilişkin iyi olmazsa mareşalda olamazsın kalede vemezler. Eğer mareşalla birlikte savaşıp sonra savaşa katılan tüm lordlarla konuşursan ilişkin artıyor. Aynı zamanda seferde mareşal sana görev veriyor yaparsan onunla ilişkin artıyor. Kral ve mareşella ilişkin artınca yavaş yavaş sana köy ve şehir kale veriyor. Sonra mareşel olabiliyorsun. Mareşel olunca sefere çık ve topluca istediğn yeri al. Hem böyle hileye de gerek kalmaz.
Bu arada puanları nereye harcadığın önemli ben genelde talime veriyorum grubun çabuk gelişmesi için taktiğe veriyorum savaşlarda benden kalabalık grublara karşı kazanma sanşın oluyor. Cerrahlık adamlarının ölme yerine yaralı kalma şansı %4 artıyordu herhalde. Bir de tedavi vardı savaş sonrası can %20 hızlı doluyordu herhalde tam hatırlayamadım. Bunları önce Full yapıyorum çünkü güce önce Full yapmanın mantığı yok 1 kişi 50 kişiye karşı şansın olmuyor kafana ok yiyorsun. Ama genede turnuvalar için güç ve demir vucüd bir miktar geliştir.
Bunlar benim oynama taktiğim hatalarım olabilir çok iyi bir oyuncu değilim