Mount and Blade Warband için taktikler

Peki hangi hükümdara hizmet etmemi önerirsiniz?

Ben genelde kral Ragnar'ı tercih ediyorum. Turnuvaları yaya kılıç ve baltalı oluyor ve ben de kılıç balta ve yaya savaşları seviyorum. Mesela svadyalılardı atlı bir şekilde ve gönderli silahlarla geçiyor turnuvalar ve ben gönderli silah kullanamıyorum ve sevmiyorum. Kergilerde turnuvalar atlı okculuk vs...

Bu arada diğer ülkelerin turnavasını da katılabiliyisun ben arada savaş halinde olduğumuz ülkenin turnuvalarına katılıyordum kaçak olarak.(yakalanma ihtinalın var askerlerle savaşıyorun ve askerleri öldüremezsen esir olma ihtimalın var).turnuvalarda bahiş oyna. 3900 civarı para kazanabiliyorsun diye hatırlıyorum.

Sürekli kazanç için kesinlikler lord olduğun krallığın şehrinde dükkan satın al almadan önce en karlısı hangisi bak. Ben son oyunumda dokumacı dükkanı aldım aylık 500 dinar geliyordu.

Sarranid hükümdarıyla iyi anlaşıyoruz. Diğer devletlerle ilişkim yok. Rodok krallığını "azıcık" hileyle fethettik. Ama bu hükümdar beni mareşal yapmıyor. Nasıl mareşal olup cihan hakimiyeti kurarım? Bir de kalelere kendi ordumlar saldırıp kaleyi kendim fethediyorum ama kale bu hükümdara kalıyor, bunu nasıl çözerim?
İlk olarak bir Warband'cı olarak Hükümdar ile ilişkin iyi olacak, Lordlar ile ilişkin iyi olacak (en az 5 Lord), nam'ın en az 250 olsun ki versinler.

Ve bunun Hükümdar'ın nasıl biri olduğu ile alakası YOK!!!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı