TROLL1GAMER
Decapat
Başlıktaki gibi reyvadin şehrine derebey atadım ama çıkartmak istiyorum. Nasıl yaparım?
Herkese yerini soruyorum kimse bilmiyor kalede de yokKonuyu yanlış anlatmışsınız, yoldaşınızı başa geçirdiğinizi söyleseniz daha iyi yardımcı olabilirdik. Yoldaşınızla konuştuğunuzda ''derebeyi görevini bırakmanı istiyorum'' tarzı bir seçenek çıkması lazım. Seçtiğinizde topraklar sahipsiz olur tekrardan.
Nord lar ile savaşdayım kralları ellerimde hiçbir yerleri kalmadı svadyalılara daha yeni savaşa başladım onlar almış olabilir mi?Esir düşmüş olabilir, eğer bir krallıkla savaştaysanız kalelerinin garnizonlarına veya lordlarının ordularına bakabilirsiniz.
Tamam bakarım teşekkürlerKesin bir şey söyleyemem, sol altta etkinliklerin yazdığı kısımda hiç dikkat ettiniz mi Klethi ismine? Tek tek bakmaktan başka çare yok maalesef.
Hocam ben hiç göremedim onları, sürgün nasıl yapılıyor? Asma modunu atar mısınız rica etsem?Sürgün var, asma olayı modlarla geliyor.
Sadece asma modu değil de Native sürümüne çok fazla yenilik ekleyen Bannerpage modu var onu indirebilirsin. Aralarında asma modu da var.Hocam ben hiç göremedim onları, sürgün nasıl yapılıyor? Asma modunu atar mısınız rica etsem?
Çok sağ olun hocam, Bannerlord'a geçeceğimde oyun bilgisayarımı sattım güncellemek için 1 ay bekleyeceğim.Sadece asma modu değil de Native sürümüne çok fazla yenilik ekleyen Bannerpage modu var onu indirebilirsin. Aralarında asma modu da var.
![]()
BannerPage mod for Mount & Blade: Warband
Bannerpage tries to add where Native MBW is thin and aims to significantly improve areas in which game hasn't aged well. It creates more immersive experience for hardcore players, returners but also new, younger players. At the same time mod religiously...www.moddb.com
Görevi bırakmanı istiyorum deyip yoldaşlarından birini ata çıkıyor seçenek bende öyle olduSarayıma gidiyorum, baskan ile konuşuyorum, 3 şecenek var 1.maraşenal şeç degiştir, 2 bakanlıgı bırak, 3.şimdi gidiyorum yardımcı olabilecek var mı? Tıkanıp kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.