Mount and Blade Warband kaledeki derebeyi çıkartma

Kesin bir şey söyleyemem, sol altta etkinliklerin yazdığı kısımda hiç dikkat ettiniz mi Klethi ismine? Tek tek bakmaktan başka çare yok maalesef.

Hocam ben hiç göremedim onları, sürgün nasıl yapılıyor? Asma modunu atar mısınız rica etsem?
Sadece asma modu değil de Native sürümüne çok fazla yenilik ekleyen Bannerpage modu var onu indirebilirsin. Aralarında asma modu da var.

Sadece asma modu değil de Native sürümüne çok fazla yenilik ekleyen Bannerpage modu var onu indirebilirsin. Aralarında asma modu da var.
Çok sağ olun hocam, Bannerlord'a geçeceğimde oyun bilgisayarımı sattım güncellemek için 1 ay bekleyeceğim.

Böyle daha iyi olacak muhtemelen...

Sarayıma gidiyorum, baskan ile konuşuyorum, 3 şecenek var 1.maraşenal şeç degiştir, 2 bakanlıgı bırak, 3.şimdi gidiyorum yardımcı olabilecek var mı? Tıkanıp kaldım.

Sarayıma gidiyorum, baskan ile konuşuyorum, 3 şecenek var 1.maraşenal şeç degiştir, 2 bakanlıgı bırak, 3.şimdi gidiyorum yardımcı olabilecek var mı? Tıkanıp kaldım.
Görevi bırakmanı istiyorum deyip yoldaşlarından birini ata çıkıyor seçenek bende öyle oldu

Technopat Haberler

Geri
Yukarı