TROLL1GAMER
Decapat
Başlıktaki gibi reyvadin şehrine derebey atadım ama çıkartmak istiyorum. Nasıl yaparım?
İlk ele geçirdiğim yer Rivacheg Şehri ama bir çok kez işgal ettiler ama geri aldım oranın kalesinde kimse yok ve sadece Sargoth Şehrinde başkan diye biri varYanlış çözüm. Çözüm olur ama onur kaybetmenin yanı sıra diğer dere beyler sizden şüphelenmeye başlar.
Hocam ilk ele geçirdiğiniz yere gidin. Bakanınız sarayınız da orada olacaktır.
Yanlış çözüm. Çözüm olur ama onur kaybetmenin yanı sıra diğer dere beyler sizden şüphelenmeye başlar.
Hocam ilk ele geçirdiğiniz yere gidin. Bakanınız sarayınız da orada olacaktır.
Hünkarım siz bu işi iyi biliyorsunuz. Bu şekilde alınıyor.Bakanınıza gidin, bir derebeyinin ihanetini araştırmak istiyorum deyin.
Yanlışlıkla klethi diye birini geçirdim herkes tersliyorBaşka çözüm yok. Kaleyi kaybedebilir, o zaman da gider tabii.
Yanlışlıkla klethi diye birini geçirdim herkes tersliyor
Hünkarım siz bu işi iyi biliyorsunuz. Bu şekilde alınıyor.![]()
![]()
Yok ben doğru söylemişsiniz anlamında dedim. Böyle işe yaramayan dalkavukları olur ya. Warband'da da böyle bakanlar oluyor. İyi bilirsiniz tarzından konuşanAsın.
Hocam yanlış mı önerdim yoksa?![]()
Hocam oyunda asma var mı? Nasıl asılıyor?Asın.
Hocam yanlış mı önerdim yoksa?![]()
Sürgün var, asma olayı modlarla geliyor.Hocam oyunda asma var mı? Nasıl asılıyor?
Hocam oyunda asma var mı? Nasıl asılıyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.