Mount and Blade Warband kaledeki derebeyi çıkartma

TROLL1GAMER

Decapat
Başlıktaki gibi reyvadin şehrine derebey atadım ama çıkartmak istiyorum. Nasıl yaparım?

Herkese yerini soruyorum kimse bilmiyor kalede de yok

Esir düşmüş olabilir, eğer bir krallıkla savaştaysanız kalelerinin garnizonlarına veya lordlarının ordularına bakabilirsiniz.

Esir düşmüş olabilir, eğer bir krallıkla savaştaysanız kalelerinin garnizonlarına veya lordlarının ordularına bakabilirsiniz.
Nord lar ile savaşdayım kralları ellerimde hiçbir yerleri kalmadı svadyalılara daha yeni savaşa başladım onlar almış olabilir mi?

Kesin bir şey söyleyemem, sol altta etkinliklerin yazdığı kısımda hiç dikkat ettiniz mi Klethi ismine? Tek tek bakmaktan başka çare yok maalesef.

Hocam ben hiç göremedim onları, sürgün nasıl yapılıyor? Asma modunu atar mısınız rica etsem?
Sadece asma modu değil de Native sürümüne çok fazla yenilik ekleyen Bannerpage modu var onu indirebilirsin. Aralarında asma modu da var.

Çok sağ olun hocam, Bannerlord'a geçeceğimde oyun bilgisayarımı sattım güncellemek için 1 ay bekleyeceğim.

Böyle daha iyi olacak muhtemelen...

Sarayıma gidiyorum, baskan ile konuşuyorum, 3 şecenek var 1.maraşenal şeç degiştir, 2 bakanlıgı bırak, 3.şimdi gidiyorum yardımcı olabilecek var mı? Tıkanıp kaldım.

Sarayıma gidiyorum, baskan ile konuşuyorum, 3 şecenek var 1.maraşenal şeç degiştir, 2 bakanlıgı bırak, 3.şimdi gidiyorum yardımcı olabilecek var mı? Tıkanıp kaldım.
Görevi bırakmanı istiyorum deyip yoldaşlarından birini ata çıkıyor seçenek bende öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…