Mount and Blade Warband mod tavsiyesi

Hocam modu kurdum oynuyorum da kendi krallığımı kurdum şimdi ilk aldığım kalede kaldı muhasebeci ve komutanım yeni aldığım şehre taşıyamıyorum sarayı. Bir de elçi falan gönderemiyorum başkanla konuşup nasıl oluyor biliyor musunuz?
Bir de aldığım şehiri başta kendime almayı unuttum şimdi alamıyorum. Başkanla konuştum öyle bir diyalogda yok.

Başkan vekalet makamında sadece. Onu görevinden alıp yerine yoldaşlarınızdan birini getirmeniz lazım. Öyle yaparsanız krallık diplomasisi şeyi açılmış olur. Elçi falan gönderebilirsiniz.

Farklı arıyorsan between empires, Star Wars gibi vb. modları indirebilirsin önerim ise diplomacy 4.litdum, crusades and jihads, Anadolu 1320, ottoman scenario gibi modlar aşırı güzel.

Light and darkness: Heroes of calradia, azgad modu, evlat, evlat 2 beta, evlat tatil, nordların yükselişi, cihat ve haçlılar, ottoman scenario, bu kadar mod bitirdim tavsiye ederim.

Kimse sizin dışınızda ın the name of jerusalemdan bahsetmemiş kral cihat ve haçlılardan sonra en sağlam Warband modudur kendileri.

Hayır üç modu kurar ama aynı anda çalıştıramaz.

Bu arada jerusalem modu çok kaliteli ve sağlam moddur ama evet hepsini ayni anda çalıştıramaz.

Kimse sizin dışınızda ın the name of jerusalemdan bahsetmemiş kral cihat ve haçlılardan sonra en sağlam Warband modudur kendileri.

Hayır üç modu kurar ama aynı anda çalıştıramaz.

Adam aynı anda çalıştırabilir miyim diye sormaya çalışmış bende öyle bir cevap verdim evet senin dediğin doğru.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı