Mount and Blade Warband Viking Conquest kayıtlı oyuna giriş yapınca çöküyor

İşletim sistemi
Windows 8.1

Lejyoner47c

Centipat
Katılım
15 Ocak 2022
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
6 GB
Ekran kartı
Nvidia GeForce GT520M
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i3-2350M CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz
Merhabalar az önce (Steam'den aldığım) Mount and Blade Warband Viking Conquest'e girdim ve kayıtlı oyunlara girdiğimde "oyun yükleniyor..." dedikten sonra oyun çöküyor. Dün akşam hiçbir sıkıntı olmadan oynuyordum ama az önce girdiğimde sıkıntı çıktı. Dosyaları doğruladım, pencereli şekilde açtım internette yazılan birkaç çözümü denedim. 300 Küsur günlük save var lütfen yardım edin.

1642623597838.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıda da yazdığım gibi dosyaları doğrulama işlemini yaptım fakat bir sonuç alamadım. Oyunu silip yüklemeyi deneyeceğim eğer çözülürse yazacağım.
Az önce ben de bu sorunu yaşadım, çözüm aradığımda ise bulamadım. Ben de öncelikle çalışmayan save dosyasını klasörden çıkarıp last_savegame_backup.sav dosyasını çalışmayan kaydın adıyla değiştirdim. Oyun kaydı ilk kayıt slotunda (oyun içi kayıt slotlarından bahsediyorum) yer aldığı zaman kayıt dosyan sg00.sav olacaktır ya da atıyorum ikinci kayıt slotundaysa sg01.sav olacaktır. Bunu birçok Viking Conquest kayıt dosyan olabileceği varsayımıyla anlattım. Buna göre çalışmayan kayıt hangi slotta ise ona göre sav dosyasını tespit edip klasörünün dışına al ve eğer klasöründe last_savegame_backup.sav dosyası varsa onun adını, çalışmayan sav dosyasının adı ile yeniden adlandır. Bu dosya oyundaki son aktivitelerinin kaydını içeriyor olacaktır ve sorunun çözülecektir. Belki de bu zamana kadar yeni bir oyun açıp eski kaydını çoktan geçtin ama bir daha bu sorunu yaşarsan çözümü bu kardeşim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı