Mount and Blade Warband'da askerlere para nasıl yeter?

darkshark

Decapat
Daha fazla  
Şu anda sadece bir kalem ve bir köyüm var, ondan dolayı adamakıllı para gelmiyor ve daha fazla toprak alamıyorum. Kendi başıma kale, şehir fethettim kral 900 dinar veriyor ve şu an cok fazla sayıda askerim var. 150 tane kergit kargicisi, svadya şövalyesi, vaegir şövalyesi, paralı süvari karışık var 80 tane Nord kidemlisi/nord kahramani ve 20'ye yakın rodok arbaletcisi, paralı arbeletli falan var ve bunlara param yetmiyor. Köy yagmaliyorum, aldığım şeyleri satıyorum ilk ödemede bitiyor para. Aynı zamanda krallığım sadece Svadya ile savaş halinde ve onların da sadece bir köyü ve kalesi kalmış durumda, savaş halinde olmadığımız bir devleti yagmalayinca da kralla aram bozuluyor. -20'lere düştü, toprak fethetsem vermiyor ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kervan yağmala. Askerlerin hem bir işe yarar, hem de illa ki ölecekleri için masraf azalır. Ama bunu bir devlete bağlılık bildirmeden önce yapsan daha iyi olurdu.

Vaegir sahilllerine gidin. Oradaki haydutlar hem değerli zırhara sahip hemde belirli bir süre savaşıp kazandıklarını satınca yağmadan daha fazla getirisi oluyor.

Eline geçen her parayı dükkan açmaya kullan.

Fiyat/Performans olarak değerlendir. Bazıları dükkan açmak için 2000 dinar istiyip, haftada 200 dinar gelir sunuyor. Bu çok iyi bir sayı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı