Sasukeeee Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ninja,Sasuke pataklamada doktora yapmış 26 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar bulugha kalesinde iskelet var, bu ne acaba?
AAAkopekAAA Hectopat Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 451 Makaleler 1 Çözümler 3 26 Ocak 2021 #2 EasterEgg gibi bir şeydi sanırım. Ama arkasında bir hikaye yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS Sasukeeee Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ninja,Sasuke pataklamada doktora yapmış 26 Ocak 2021 #3 AAAkopekAAA dedi: EasterEgg gibi bir şeydi sanırım. Ama arkasında bir hikaye yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Neyin Easter Egg'i biliyor musun? Artı 0 Eksi
AAAkopekAAA dedi: EasterEgg gibi bir şeydi sanırım. Ama arkasında bir hikaye yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Neyin Easter Egg'i biliyor musun?
Glorpy1 Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #4 O iskeletin hikayesini bilen yok. Herkes ayrı bir teori çıkarıyor, bana göre önemli bir kişi o iskelet. Kralın eski eşi olabilir ya da çocuğu. Artı 0 Eksi
O iskeletin hikayesini bilen yok. Herkes ayrı bir teori çıkarıyor, bana göre önemli bir kişi o iskelet. Kralın eski eşi olabilir ya da çocuğu.
egoistpizza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.206 Makaleler 3 Çözümler 15 26 Ocak 2021 #5 Sasukeeee dedi: Arkadaşlar bulugha kalesinde iskelet var, bu ne acaba? Eki Görüntüle 853830 Genişletmek için tıkla... Hakkında birçok komplo teori var. Bence sadece sıradan bir dekor. Sırtındaki bıçak nedeniyle bir süikast kurbanını andırıyor. Artı 0 Eksi
Sasukeeee dedi: Arkadaşlar bulugha kalesinde iskelet var, bu ne acaba? Eki Görüntüle 853830 Genişletmek için tıkla... Hakkında birçok komplo teori var. Bence sadece sıradan bir dekor. Sırtındaki bıçak nedeniyle bir süikast kurbanını andırıyor.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 26 Ocak 2021 #6 Bunun hakkında birden hikaye var. Hikayelerden birine göre, o kalenin sahibi intikam aldığı birinin iskeletini koymuş. Diğerini hatırlamıyorum. Ayrıca, Vaegir'in Rivacheg şehrinde de bulunuyor diye hatırlıyorum. Rivacheg şehrinde ek olarak bir sandıkta garip zırh ve kılıç var. Artı 0 Eksi
Bunun hakkında birden hikaye var. Hikayelerden birine göre, o kalenin sahibi intikam aldığı birinin iskeletini koymuş. Diğerini hatırlamıyorum. Ayrıca, Vaegir'in Rivacheg şehrinde de bulunuyor diye hatırlıyorum. Rivacheg şehrinde ek olarak bir sandıkta garip zırh ve kılıç var.
Glorpy1 Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #7 Sasukeeee dedi: Neyin Easter Egg'i biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Bir olayı olacaktı diye biliyorum eski sürümlerde eklendi, lakin sonra vazgeçtiler öyle kaldı. Artı 0 Eksi
Sasukeeee dedi: Neyin Easter Egg'i biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Bir olayı olacaktı diye biliyorum eski sürümlerde eklendi, lakin sonra vazgeçtiler öyle kaldı.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 26 Ocak 2021 #8 Glorpy1 dedi: O iskeletin hikayesini bilen yok. Herkes ayrı bir teori çıkarıyor, bana göre önemli bir kişi o iskelet. Kralın eski eşi olabilir ya da çocuğu. Genişletmek için tıkla... Evet, hatırlayamadığım 2. hikaye buydu. Aynı hikayeler Rivacheg şehrindeki olaylar için de geçerli olsa gerek. Artı 0 Eksi
Glorpy1 dedi: O iskeletin hikayesini bilen yok. Herkes ayrı bir teori çıkarıyor, bana göre önemli bir kişi o iskelet. Kralın eski eşi olabilir ya da çocuğu. Genişletmek için tıkla... Evet, hatırlayamadığım 2. hikaye buydu. Aynı hikayeler Rivacheg şehrindeki olaylar için de geçerli olsa gerek.
KS KS Sasukeeee Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 498 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ninja,Sasuke pataklamada doktora yapmış 26 Ocak 2021 #9 Glorpy1 dedi: Bir olayı olacaktı diye biliyorum eski sürümlerde eklendi, lakin sonra vazgeçtiler öyle kaldı. Genişletmek için tıkla... Aradım ama bulamadım mümkünse olayını söyleyebilir misiniz? Glorpy1 dedi: Bir olayı olacaktı diye biliyorum eski sürümlerde eklendi, lakin sonra vazgeçtiler öyle kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen söyler misiniz? Son düzenleme: 26 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
Glorpy1 dedi: Bir olayı olacaktı diye biliyorum eski sürümlerde eklendi, lakin sonra vazgeçtiler öyle kaldı. Genişletmek için tıkla... Aradım ama bulamadım mümkünse olayını söyleyebilir misiniz? Glorpy1 dedi: Bir olayı olacaktı diye biliyorum eski sürümlerde eklendi, lakin sonra vazgeçtiler öyle kaldı. Genişletmek için tıkla... Hocam lütfen söyler misiniz?
Glorpy1 Hectopat Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #10 Sasukeeee dedi: Aradım ama bulamadım mümkünse olayını söyleyebilir misiniz? Hocam lütfen söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... İşte olacaktı ama olmadı, kimse olayları veya hikayesini bilmiyor sadece teoriler. Artı 0 Eksi
Sasukeeee dedi: Aradım ama bulamadım mümkünse olayını söyleyebilir misiniz? Hocam lütfen söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... İşte olacaktı ama olmadı, kimse olayları veya hikayesini bilmiyor sadece teoriler.