Mount & Blade: Bannerlord aşırı düşük nüfuz

Ragvand

Kilopat
Daha fazla  

Nüfuzun bu kadar düşük olması normal mi? Nasıl böyle oldugunu bilmiyorum 2 dakika önce fark ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısı Kuzait'lerde derebeyi olunca bana da oldu nasıl çözülecek bilmiyorum

Kesin çözümü bilmiyorum ama yükseltme yollarından bahsedeyim. Yeteneklerde cazibe yetenek ağacında "Şampiyon"(Kazanılan turnuvalardan 10 nüfuz kazandırır), "Şanlı liderimiz"(kişisel eylemlerden %20 daha fazla nüfuz kazandırır) ve "Ebedi cazibe"(250'den sonra her 5 beceri puanı günde 1 nüfuz kazandırır) yetenekleriyle yükseltebilirsin. Cazibeyi geliştirmenin en iyi yolu soylularla masa oyunu oynamak ya da takas yapmak. Kazandığın savaşlarla yükseltebilirsin, savaş ne kadar zorsa o kadar fazla nüfuz kazanırsın. Sahip olduğun toprak başına günlük nüfuz kazanırsın. Aynısı bende de oldu şükür erken fark ettim senin gibi olmaması için savaş yapıp yükseltmeye çalışıyorum sürekli.

Yav bu nüfuz olayı benide batıracak bilen varmı arkadaşlar çözümü. Artmasa bile hani düşmesinde yav bu nedir böyle.

Şehir in olmalı nüfus artışı için, büyük ordulara saldırırsan tek seferde 30 40 nüfus gelir, şehirlerde milis yetiştirirsen güvenlik nedeniyle nüfus artışı olur. Onun dışında oyun daha yeni olduğu için sıkıntıları var yeni güncellemelerle düzeltirler diye düşünüyorum.

En rahat yol bence senin olmayan bir şehrin zindanına gidip tutsak bağışlamak. Çok fazla nüfuz veriyor.

Eğer şehirin var ise, Halk konseyi adlı politikayı aç. Her şehir için en az 15 20 25 nüfuz verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…