Mount & Blade: Bannerlord aşırı düşük nüfuz

Ragvand

Kilopat
Daha fazla  
Mount & Blade II  Bannerlord Screenshot 2020.04.02 - 20.10.13.33.png

Nüfuzun bu kadar düşük olması normal mi? Nasıl böyle oldugunu bilmiyorum 2 dakika önce fark ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin çözümü bilmiyorum ama yükseltme yollarından bahsedeyim. Yeteneklerde cazibe yetenek ağacında "Şampiyon"(Kazanılan turnuvalardan 10 nüfuz kazandırır), "Şanlı liderimiz"(kişisel eylemlerden %20 daha fazla nüfuz kazandırır) ve "Ebedi cazibe"(250'den sonra her 5 beceri puanı günde 1 nüfuz kazandırır) yetenekleriyle yükseltebilirsin. Cazibeyi geliştirmenin en iyi yolu soylularla masa oyunu oynamak ya da takas yapmak. Kazandığın savaşlarla yükseltebilirsin, savaş ne kadar zorsa o kadar fazla nüfuz kazanırsın. Sahip olduğun toprak başına günlük nüfuz kazanırsın. Aynısı bende de oldu şükür erken fark ettim senin gibi olmaması için savaş yapıp yükseltmeye çalışıyorum sürekli.

Şehir in olmalı nüfus artışı için, büyük ordulara saldırırsan tek seferde 30 40 nüfus gelir, şehirlerde milis yetiştirirsen güvenlik nedeniyle nüfus artışı olur. Onun dışında oyun daha yeni olduğu için sıkıntıları var yeni güncellemelerle düzeltirler diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı