Mount & Blade Bannerlord II kullanıcı değerlendirmesi

Gerçekçi zorluk seviyesinde oynuyorsan o zorluk seviyesi biraz bozuk. Hatta kolay dışında hepsi bozuk.

Rhagea -66.
Sorunlar +1.
Sana bir şey diçeeem.
Söyle.
Boşver.
Komployu durdur.
Bannerlord.

Hayır çapulçu askerler level kassın diye götürüyorum 10 kişi 30 çapulcuya ölüyor savaştığımız savaş alanı sürekli aynı olunca her serferinde aynı taktik yapmak bayıyor ve insanlar 150 TL için 1.5 gün köpek gibi çalışıyorlar ve bu salgınıda göz üzerinde bulundurursak.

Son düzenleme:

Askerlerin neydi?

Zaten Taleworlds'u hiç sevmiyorum, koskoca 8 yılda hiçbir iş yapamamışlar.. Betada olması hiçbir şey ifade etmez, 8 yıl boyunca sadece beta çıkarmak için mi uğraştılar? Yahu en baba oyunlar dahi 3-4 yıl içerisinde çıkıyor, birçoğunun optimizasyonu kötü oluyor evet. Lakin güncelleme getirip direkt düzeltiyorlar, beta çıkarıp insanların ümidini bitirmiyorlar. İyi ki 170 TL'ye Cyberpunk 2077 aldım, en azından bildiğim bir firmanın oyunu ve çok sevdiğim türden oyun. Bannerlord'un ederi 50 TL dahi değil.

Evet şu an eksileri fazla ama unutmayalım oyun şu an "Erken erişimde" Yani daha bir sürü düzeltme hata giderme ve güncelleme alacak. Hatta DLC bile alacaktır daha bence. Biraz daha sabretmek lazım diye düşünüyorum. en azından erken erişimden çıkana kadar.

Acaba sen başlığı okudun mu?

Hocam bende oynadım, keşke almasaydım. Yemin ediyorum, Warband'da cihat ve haçlılar modu kurmuştum, öyle bir eğlenmiştim ki varya, şu haliyle Banerlord'a taş çıkartır.

Bu açıklamayı yaparken birisi de sormamış mı 8 yıl zamanınız vardı. Çok zaman alıyorsa zamanınız da vardı yapmak için niye yapmadınız diye.

Bakın aradan 8 yıl geçti bakın altını çiziyorum 8 yıl... Cidden bir şey yapmamışlar ki optimizasyon benim gıcık olduğum taraftı. Aynı şekilde hatalar falan. Bir de erken erişim bu 150 TL ne kardeşim. Umarım bu yorumları okuyup dikkate alıp düzeltirler. (Ve evet modçular gerekten daha iyi yapabilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…