Mount & Blade Bannerlord II kullanıcı değerlendirmesi

• Konuyu başlatan izb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 3.594
Ne olduğunu bir şekilde yakınlarım vasıtasıyla öğrendim. Onlar sorduklarında verdikleri cevap çok fazla hata ve sorun çıktığı için (tam sayısını bilmesemde) birkaç kere bazı şeyleri yeniden yapmak zorunda kalmışlar. Aynı zamanda oyun motoru da işin içine girince zorlanmışlar.
Not: Şahsen ben tanık olmadım bunlara. Başkalarından öğrendiklerimi anlatıyorum çok emin olmayın.

Hocam en kötu parayı basıp oyun motoru alsalarmış yahu baksana half-life Black mesaya Valve'nin grafik motoru Source'yi kullanıyor? Ya da eski grafik motorunu cilasalarmış.

Ben çapulculara sürekli asker gönder seçeneği ile saldırıyorum daha bahsettiğiniz gibi askerlerimin ölme konusu olmadı. Yapay zeka savaş alanında benim hoşuma gitti rakip eğer sayısal olarak çok avantajlı değilse üstünüze gelmiyor bekliyor. Hatta dün meydan savaşında kılıçlı rakip birlik yuvarlak düzen alıp savunmaya geçti. Hatta Lord'larını bayılttım yine de düzenden kopmadılar. Evet oyundaki dialoglar eksik ve saçma evet bir sürü bug dolu ama zamanla düzelecektir. Oyuna her gün patch geliyor her geçen gün hataları düzeltecekler ve buna mecburlar. Kimse kafanıza silah dayamıyor oyunu alın oynayın diye. 150 Lira günümüze oranla hiç bir para. Markete gidip bir şey almasan 100 Lira tuttuğu bir dönemde yaşıyoruz. Bu kadar zorlayacaksa sizi oyun çıkar videoları, yayınları izlersiniz beğenmezseniz erken erişim bitince alırsınız yada almazsınız bu kadar çamur atmanın bir anlamı yok.

Ne olduğunu bir şekilde yakınlarım vasıtasıyla öğrendim. Onlar sorduklarında verdikleri cevap çok fazla hata ve sorun çıktığı için (tam sayısını bilmesemde) birkaç kere bazı şeyleri yeniden yapmak zorunda kalmışlar. Aynı zamanda oyun motoru da işin içine girince zorlanmışlar.
Not: Şahsen ben tanık olmadım bunlara. Başkalarından öğrendiklerimi anlatıyorum çok emin olmayın.

Ona bakarsan Valve'in ilk çıkan oyunu half life 1 1 senede baştan yapmışlardı.

Bence doğru bir düşünce, 8 senede yattılar mı bu adamlar anlayabilmiş değilim bende.
Almadan önce aklımda sorular vardı Bannerlord mu alayım 150 TL'ye yoksa bekleyip indirimdeyken ucuza GTA V mi alayım.
Tabi vicdanım Bannerlord'u seçti seçmez olsaydı, daha ilk giriş denememde 5 tane crash yedim üst üste.
150 TL vermişim tabi gireceğim ulan o oyuna dedim başladım araştırmaya.
Eninde sonunda oyuna girebildim fakat bu seferde yükleme ekranında takıldı kaldı, ilerlemiyor o küçük atcık.
8 yıl yapılan bir oyuna tabi büyük bir beklentimiz olması gerekmez mi?
Adamlarda bunu sanırım arayüz ve grafiklerden karşılamayı düşündüler, ama yanıldılar.
Kim Warband'ı grafikleri için bu zamana kadar oynadı be arkadaşım...

Ben çapulculara sürekli asker gönder seçeneği ile saldırıyorum daha bahsettiğiniz gibi askerlerimin ölme konusu olmadı. Yapay zeka savaş alanında benim hoşuma gitti rakip eğer sayısal olarak çok avantajlı değilse üstünüze gelmiyor bekliyor. Hatta dün meydan savaşında kılıçlı rakip birlik yuvarlak düzen alıp savunmaya geçti. Hatta lord'larını bayılttım yine de düzenden kopmadılar. Evet oyundaki dialoglar eksik ve saçma evet bir sürü bug dolu ama zamanla düzelecektir. Oyuna her gün patch geliyor her geçen gün hataları düzeltecekler ve buna mecburlar. Kimse kafanıza silah dayamıyor oyunu alın oynayın diye. 150 lira günümüze oranla hiçbir para. Markete gidip bir şey almasan 100 lira tuttuğu bir dönemde yaşıyoruz. Bu kadar zorlayacaksa sizi oyun çıkar videoları, yayınları izlersiniz beğenmezseniz erken erişim bitince alırsınız ya da almazsınız bu kadar çamur atmanın bir anlamı yok.

Hocam ben 150 kişilik orduyu 30 adet çapucuya götürüyorum ve 10 kişi ölüyor ve 3 adet savaş alanı olduğu için taktik yapmaya gerek yok sen yazdığımı belliki okumamışsın.
Bence doğru bir düşünce, 8 senede yattılar mı bu adamlar anlayabilmiş değilim bende.
Almadan önce aklımda sorular vardı Bannerlord mu alayım 150 TL'ye yoksa bekleyip indirimdeyken ucuza GTA V mi alayım.
Tabi vicdanım Bannerlord'u seçti seçmez olsaydı, daha ilk giriş denememde 5 tane crash yedim üst üste.
150 TL vermişim tabii gireceğim ulan o oyuna dedim başladım araştırmaya.
Eninde sonunda oyuna girebildim fakat bu seferde yükleme ekranında takıldı kaldı, ilerlemiyor o küçük atcık.
8 Yıl yapılan bir oyuna tabii büyük bir beklentimiz olması gerekmez mi?
Adamlarda bunu sanırım arayüz ve grafiklerden karşılamayı düşündüler, ama yanıldılar.

30 tane modçu arkadaş toplayıp Warband'ın grafiklerinin gelişmiş halini yapcayız mod olarak öyle gözüküyor.

Ona bakarsan Valve'in ilk çıkan oyunu Half-Life 1 1 senede baştan yapmışlardı.

150 TL vermişim tabii gireceğim ulan o oyuna dedim başladım araştırmaya.
8 Yıl yapılan bir oyuna tabii büyük bir beklentimiz olması gerekmez mi?

Bu konuda haklı olabilirsin, 8 yıl değil de 1-2 yıl geliştirilmiş bir oyun gibi.

Hocam ben 150 kişilik orduyu 30 adet çapucuya götürüyorum ve 10 kişi ölüyor ve 3 adet savaş alanı olduğu için taktik yapmaya gerek yok sen yazdığımı belliki okumamışsın.

Çapulcu değildir onlar Dağ, Bozkır veya Deniz haydutu olabilir. Çapulculara oranla daha güçlüler hatta bazen güçlü birlikleri rehin aldıkları oluyor yendiğinde birliğine katabiliyorsun. Bu bahsettiğim haydutlara karşı kendin savaşa girersen kayıp vermeden çıkabiliyorsun. Ayrıca oyunun steam sayfasına bakarsan zaten savaş alanları ve mekanlar hakkında açıklama yapılmış.

"Şehirler, Kaleler ve Köyler için Eşsiz Haritalar: Oyunda her bir şehir ve kaleye özgü benzersiz haritalar hazırlamayı planlamış olsak da bu kadar fazla sayıda iyi tasarlanmış haritayı hazırlamak oldukça zaman alan bir iş olduğundan, erken erişimde farklı yerlerde aynı haritaları görebilirsiniz.
Görev İçeriği: Planlanmış bir takım görevler tamamen eksik olabilir ya da var olanlar geçici harita, animasyon vs. kullanabilir."

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı