Mount & Blade Bannerlord II kullanıcı değerlendirmesi

• Konuyu başlatan izb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 3.589
Hocam ben 150 kişilik orduyu 30 adet çapulcuya götürüyorum ve 10 kişi ölüyor ve 3 adet savaş alanı olduğu için taktik yapmaya gerek yok sen yazdığımı belli ki okumamışsın.

30 tane modcu arkadaş toplayıp Warband'ın grafiklerinin gelişmiş halini yapacağız mod olarak öyle gözüküyor.

Gerçekçi zorluk seviyesinde oynuyorsan o zorluk seviyesi biraz bozuk. Hatta kolay dışında hepsi bozuk.

Öncelikle merhabalar. Bugün meşhur yerli yapım mount & Blade Bannerlord ıı'yi inceleyeceğim.

Eksiler:
  • Oyun kendini tekrar etmesi.
  • Çöp optimizasyon.
  • Çöp diyaloglar.
  • Saçma sapan buglar.
Oncelikle bunlar genel sorunlar, çok genele vurdum çünkü çok fazla hatalar. Yahu 8 senede ne yaptınız, bazıları diyecek ki erken erişim, tamam da arkadaş bu oyuna 150 TL istiyorlar. Ne 8 senede modçular yapsaymış daha iyi yapar mış, kraliçenin yanına gidiyorum:
  • Ailelerimizin arasında evllilik ittifakı yapalım.
  • Kim ile?
  • Boşver.
Yahu kanser bir oyun, 150 TL boşa gitti arkadaş.

Artılar:
  • Savaş ortamı iyi.
Warband'a evlilik töreni vardı bunda niye yok para çok kolay kasılıyor 2 lord öldür alsana 100K size soruyorum bunlar 8 koca senede ne yaptı? 20 tane modçu toplasam daha iyisini yapardım yemin ederim 150TL'ye gidin Cyberpunk 2077 alın bune arkadaş Warband'ın remasterini yapmışlar. Toplasan oyunda 3 adet savaş alanı var.
  • Çöl.
  • Karlı alan.
  • Ormanlık alan.
Yapay zeka çöp yahu taktik yapmaya gerek yok, 20 adet çapulcuya 150 tane asker yolluyorum 10 kişi ölme ne demek, gerçekten çok sinirliyim bir yazılım mühendisi olarak. Diyeceksiniz oyun yapmak kolay iş değil, evet değil fakat ellerinde zaten grafik Warband'tan kalan grafik motoru vardı, en kötü parayı basıp Unreal Engine alsalarmış. Benden size öneri biraz bekleyin, yoksa kanser oluyorsunuz, en az 40 adet crash yedim şu an.

Rhagea -66.
Sorunlar +1.
Sana bir şey diçeeem.
Söyle.
Boşver.
Komployu durdur.
Bannerlord.
Çapulcu değildir onlar dağ, bozkır veya deniz haydutu olabilir. Çapulculara oranla daha güçlüler hatta bazen güçlü birlikleri rehin aldıkları oluyor yendiğinde birliğine katabiliyorsun. Bu bahsettiğim haydutlara karşı kendin savaşa girersen kayıp vermeden çıkabiliyorsun. Ayrıca oyunun Steam sayfasına bakarsan zaten savaş alanları ve mekanlar hakkında açıklama yapılmış.

"şehirler, kaleler ve köyler için eşsiz haritalar: Oyunda her bir şehir ve kaleye özgü benzersiz haritalar hazırlamayı planlamış olsak da bu kadar fazla sayıda iyi tasarlanmış haritayı hazırlamak oldukça zaman alan bir iş olduğundan, erken erişimde farklı yerlerde aynı haritaları görebilirsiniz.
Görev içeriği: Planlanmış bir takım görevler tamamen eksik olabilir ya da var olanlar geçici harita, animasyon vs. kullanabilir."

Hayır çapulçu askerler level kassın diye götürüyorum 10 kişi 30 çapulcuya ölüyor savaştığımız savaş alanı sürekli aynı olunca her serferinde aynı taktik yapmak bayıyor ve insanlar 150 TL için 1.5 gün köpek gibi çalışıyorlar ve bu salgınıda göz üzerinde bulundurursak.

Son düzenleme:
Rhagea -66.
Sorunlar +1.
Sana bir şey diçeeem.
Söyle.
Boşver.
Komployu durdur.
Bannerlord.

Hayır çapulçu askerler level kassın diye götürüyorum 10 kişi 30 çapulcuya ölüyor savaştığımız savaş alanı sürekli aynı olunca her serferinde aynı taktik yapmak bayıyor ve insanlar 150 TL için 1.5 gün köpek gibi çalışıyorlar ve bu salgınıda göz üzerinde bulundurursak.

Askerlerin neydi?

Zaten Taleworlds'u hiç sevmiyorum, koskoca 8 yılda hiçbir iş yapamamışlar.. Betada olması hiçbir şey ifade etmez, 8 yıl boyunca sadece beta çıkarmak için mi uğraştılar? Yahu en baba oyunlar dahi 3-4 yıl içerisinde çıkıyor, birçoğunun optimizasyonu kötü oluyor evet. Lakin güncelleme getirip direkt düzeltiyorlar, beta çıkarıp insanların ümidini bitirmiyorlar. İyi ki 170 TL'ye Cyberpunk 2077 aldım, en azından bildiğim bir firmanın oyunu ve çok sevdiğim türden oyun. Bannerlord'un ederi 50 TL dahi değil.

Evet şu an eksileri fazla ama unutmayalım oyun şu an "Erken erişimde":) Yani daha bir sürü düzeltme hata giderme ve güncelleme alacak. Hatta DLC bile alacaktır daha bence. Biraz daha sabretmek lazım diye düşünüyorum. en azından erken erişimden çıkana kadar.

Evet şu an eksileri fazla ama unutmayalım oyun şu an "erken erişimde":) yani daha bir sürü düzeltme hata giderme ve güncelleme alacak. Hatta DLC bile alacaktır daha bence. Biraz daha sabretmek lazım diye düşünüyorum. En azından erken erişimden çıkana kadar.

Acaba sen başlığı okudun mu?

Öncelikle merhabalar. Bugün meşhur yerli yapım mount & Blade Bannerlord ıı'yi inceleyeceğim.

Eksiler:
  • Oyun kendini tekrar etmesi.
  • Çöp optimizasyon.
  • Çöp diyaloglar.
  • Saçma sapan buglar.
Oncelikle bunlar genel sorunlar, çok genele vurdum çünkü çok fazla hatalar. Yahu 8 senede ne yaptınız, bazıları diyecek ki erken erişim, tamam da arkadaş bu oyuna 150 TL istiyorlar. Ne 8 senede modçular yapsaymış daha iyi yapar mış, kraliçenin yanına gidiyorum:
  • Ailelerimizin arasında evllilik ittifakı yapalım.
  • Kim ile?
  • Boşver.
Yahu kanser bir oyun, 150 TL boşa gitti arkadaş.

Artılar:
  • Savaş ortamı iyi.
Warband'a evlilik töreni vardı bunda niye yok para çok kolay kasılıyor 2 lord öldür alsana 100K size soruyorum bunlar 8 koca senede ne yaptı? 20 tane modçu toplasam daha iyisini yapardım yemin ederim 150TL'ye gidin Cyberpunk 2077 alın bune arkadaş Warband'ın remasterini yapmışlar. Toplasan oyunda 3 adet savaş alanı var.
  • Çöl.
  • Karlı alan.
  • Ormanlık alan.
Yapay zeka çöp yahu taktik yapmaya gerek yok, 20 adet çapulcuya 150 tane asker yolluyorum 10 kişi ölme ne demek, gerçekten çok sinirliyim bir yazılım mühendisi olarak. Diyeceksiniz oyun yapmak kolay iş değil, evet değil fakat ellerinde zaten grafik Warband'tan kalan grafik motoru vardı, en kötü parayı basıp Unreal Engine alsalarmış. Benden size öneri biraz bekleyin, yoksa kanser oluyorsunuz, en az 40 adet crash yedim şu an.

Hocam bende oynadım, keşke almasaydım. Yemin ediyorum, Warband'da cihat ve haçlılar modu kurmuştum, öyle bir eğlenmiştim ki varya, şu haliyle Banerlord'a taş çıkartır.

Bu açıklamayı yaparken birisi de sormamış mı 8 yıl zamanınız vardı. Çok zaman alıyorsa zamanınız da vardı yapmak için niye yapmadınız diye.

Bakın aradan 8 yıl geçti bakın altını çiziyorum 8 yıl... Cidden bir şey yapmamışlar ki optimizasyon benim gıcık olduğum taraftı. Aynı şekilde hatalar falan. Bir de erken erişim bu 150 TL ne kardeşim. Umarım bu yorumları okuyup dikkate alıp düzeltirler. (Ve evet modçular gerekten daha iyi yapabilir)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı