Mount & Blade II: Bannerlord drop sorunu

szcenyz

Hectopat
Bilgisayar özelliklerim: GTX 1050, i5 4460, 8 GB DDR3 RAM 1600 MHz.
Bannerlord'u bugün satın aldım ve oyunu en düşük ayarlara aldığım zaman 100'e yakın FPS aldım. Savaş yaparken bir drop giriyor sanırım bir donma yaşanıyor, ilk savaşımda daha fazlaydı fakat şimdi biraz daha azaldı 2.savaşta (FPS 80 falandı donma esnasında FPS düşüşü yok yani). Bu neyden kaynaklıdır acaba? Bilgisayarım minimum ayarları destekliyor. Bunun oyun kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Neden? Biliyorsanız lütfen cevap verin. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun çok taze, erken erişimde olmasıda cabası. Zamanla düzelecektir. Oyunla ilgili ekibe sorulan optimizasyon konusunda "Şuan için optimizasyon konusunda konuşmak zor zamanla gelecek güncellemelerle bir sorun varsa düzeltilecek" tarzında açıklamalarda bulundular.

Bilgisayar özelliklerim: GTX 1050, i5 4460, 8 GB DDR3 RAM 1600 MHz.
Bannerlord'u bugün satın aldım ve oyunu en düşük ayarlara aldığım zaman 100'e yakın FPS aldım. Savaş yaparken bir drop giriyor sanırım bir donma yaşanıyor, ilk savaşımda daha fazlaydı fakat şimdi biraz daha azaldı 2.savaşta (FPS 80 falandı donma esnasında FPS düşüşü yok yani). Bu neyden kaynaklıdır acaba? Bilgisayarım minimum ayarları destekliyor. Bunun oyun kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Neden? Biliyorsanız lütfen cevap verin. Teşekkürler.

Oyun henüz erken erişimde olduğundan bu tarz durumlar gayet normaldir. Sonraki patchlerde düzeltileceğini düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı