Mount & Blade II: Bannerlord'a 19 Eylül'de zam geliyor!

IBarış

Megapat
Katılım
1 Haziran 2019
Mesajlar
8.614
Makaleler
17
Çözümler
212
Yer
İzmir, Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
TaleWorlds, burada da paylaşıldığı üzere bölgesel fiyatlandırmalarda değişikliğe gidiyor. Fiyatlandırmaların değişeceği bölgelerde Türkiye'de mevcut. Zam gelmeden önce almayı planlayan dostlarımız hâla daha almayı planlıyorlarsa bu son fırsat.

TaleWorlds'ün paylaşımına ait Türkçe çeviri:

1694460065900.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın tarihte indirime girer mi ?
 
Yakın tarihte indirime girer mi ?
Sanmıyorum, bu zamdan önceki son alarm gibi bir şey. Bu fiyattan alacaklar kaçırmasın diye önceden duyuru yapıyorlar. Daha önce fiyat artmadan önceki hafta %10'luk bir indirim olmuştu, isterseniz son güne kadar bekleyin belki yine yaparlar.
 
Ne biçim bir zaman da yaşıyoruz arkadaş ya zam görmediğimiz gün yok her şeye zam geliyor arkadaş. Her şey lüks olmaya başladı.
Adamların da yapabileceği bir şey yok, kur bazında baktığınız zaman oyunu en ucuz Türkiye'ye satıyorlar. Muhtemelen bu zamdan sonra 600-900 TL arası bir fiyata yükselecek.
 
Ya arkadaş yatıyoruz kalkıyoruz zam geliyor. Bir akşam oturuyoruz şuna %100 şuna %90 şuna bu kadar zam. Yeter be kardeşim. Bunun hiç mi sınırı yok, artık zam haberi görünce tepkisiz kalıyorum alıştım sanırım ama üzücü yani.
 
Modlu Warband bile bu oyundan daha yenilikçi. Senelerdir oyuna büyük içerik güncellemesi gelmemesine rağmen üstüne zam yapmaları tam yüzsüzlük.
Katılmıyorum maalesef, Bannerlord piyasadaki en iyi orta çağ oyunlarından biri şu an. Warband güzeldi evet ancak Bannerlord çok daha iyi bir oyun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı