Çakma fareyi en son geçen yıl kullanmıştım, oynadığım oyunlardan biliyorum.Çakma fareye eliniz alıştığı içindir. Bende önceden daha hafifletin kullanıyordum ve 135 gr mouse kullanınca sanki taş tutuyormuşum gibiydi ama artık alıştım. Biraz daha zaman verin kendinize.
Hocam ama silah sekmesi için aşağı yukarı yaparkenki tepkime hızımı arttırabilir miBuna çözüm olarak bilek için olan yay aleti var onu kullandıktan sonra fareyi eline alırsan çok hafif gelir.
Çakma fareyi en son geçen yıl kullanmıştım, oynadığım oyunlardan biliyorum.
Farenin modeli Razer dat V2 Pro, herkes bu fareyi öneriyor ama gerçekten hantal bir şey, kalitesine ergono misine diyecek bir şey yok ama oyuncu faresi değil, keşke Basilisk V3 alsaydım kabloluydu ama seriydi.
Hocam ama silah sekmesi için aşağı yukarı yaparkenki tepkime hızımı arttırabilir mi?
Hocam ben zaten düzenli basket oynuyorum ciddi kulüpte de oynadım, pek umudum yok ama deneyeceğim bakalım.Artırır bileğin yaydaki dirence alışırsa mouse kullanırkenki tepki süreni iyileştirir daha hızlı reflex gösterme ihtimalin var ihtimal diyorum çünkü senin kaslarını bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.