Mouse ağır geliyor

skullmob

Femtopat
Arkadaşlar merhaba, geçen hafta 1400TL'ye mouse aldım ve hala alışamadım. Elime ağır geliyor, ne yapabilirim? 120 liraya aldığım çakma mouse daha iyiydi.

Razer Dat V2 Pro

Son düzenleme:
Çakma mouse'a eliniz alıştığı içindir. Bende önceden daha hafifletin kullanıyordum ve 135 Gr mouse kullanınca sanki taş tutuyormuşum gibiydi ama artık alıştım. Biraz daha zaman verin kendinize.

Çakma fareye eliniz alıştığı içindir. Bende önceden daha hafifletin kullanıyordum ve 135 gr mouse kullanınca sanki taş tutuyormuşum gibiydi ama artık alıştım. Biraz daha zaman verin kendinize.
Çakma fareyi en son geçen yıl kullanmıştım, oynadığım oyunlardan biliyorum.

Farenin modeli Razer dat V2 Pro, herkes bu fareyi öneriyor ama gerçekten hantal bir şey, kalitesine ergonomisine diyecek bir şey yok ama oyuncu faresi değil, keşke Basilisk V3 alsaydım kabloluydu ama seriydi.

Buna çözüm olarak bilek için olan yay aleti var onu kullandıktan sonra fareyi eline alırsan çok hafif gelir.
Hocam ama silah sekmesi için aşağı yukarı yaparkenki tepkime hızımı arttırabilir mi

Çakma fareyi en son geçen yıl kullanmıştım, oynadığım oyunlardan biliyorum.

Farenin modeli Razer dat V2 Pro, herkes bu fareyi öneriyor ama gerçekten hantal bir şey, kalitesine ergono misine diyecek bir şey yok ama oyuncu faresi değil, keşke Basilisk V3 alsaydım kabloluydu ama seriydi.

Hocam ama silah sekmesi için aşağı yukarı yaparkenki tepkime hızımı arttırabilir mi?

Artırır bileğin yaydaki dirence alışırsa mouse kullanırkenki tepki süreni iyileştirir daha hızlı reflex gösterme ihtimalin var ihtimal diyorum çünkü senin kaslarını bilmiyorum.

Artırır bileğin yaydaki dirence alışırsa mouse kullanırkenki tepki süreni iyileştirir daha hızlı reflex gösterme ihtimalin var ihtimal diyorum çünkü senin kaslarını bilmiyorum.
Hocam ben zaten düzenli basket oynuyorum ciddi kulüpte de oynadım, pek umudum yok ama deneyeceğim bakalım.

Bir de mousepad olarak bunu kullanıyorum, değiştireyim mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00