Mouse çapraz hareket ediyor

Açı ayarıyla alakalı bir durum gibi gözüküyor. Farenin kendi programı varsa bakmanı öneririm. Açı ayarı kapalı durumda olmalı.
Ek olarak fareyi farklı zeminlerde kullanmayı dene aynı şekilde mi?
Garantisi yok ise açıp temizliğini yap. Sensör yerinden oynamışta olabilir.

Herhangi bir açı ayarı yok. Fareyi deneyebileceğim birçok zeminde denedim. Bu fareyi 1 ay önce aldım yani sorunun farede olduğunu düşünmüyorum. Ek olarak BIOS'ta 2 fare görünüyor bununla ilgili bir sorun olabilir mi acaba?

Fare sürücülerini kaldırıp tekrar yükledim bu arada o da bir çözüm değil maalesef.

Önceden kullandığım farelerde de bu sorun vardı sadece yeni bir oyuncu faresinde böyle bir sorun olmayacağını düşündüğüm için yeni bir fare aldım. 1000 TL fiyatında fare alıp bu performansı görmek biraz garip.

Sizce bilgisayar değiştirsem bu sorunum düzelir mi?

Son düzenleme:
Herhangi bir açı ayarı yok. Fareyi deneyebileceğim birçok zeminde denedim. Bu fareyi 1 ay önce aldım yani sorunun farede olduğunu düşünmüyorum. Ek olarak BIOS'ta 2 fare görünüyor bununla ilgili bir sorun olabilir mi acaba?

Fare sürücülerini kaldırıp tekrar yükledim bu arada o da bir çözüm değil maalesef.

Önceden kullandığım farelerde de bu sorun vardı sadece yeni bir oyuncu faresinde böyle bir sorun olmayacağını düşündüğüm için yeni bir fare aldım. 1000 TL fiyatında fare alıp bu performansı görmek biraz garip.

Sizce bilgisayar değiştirsem bu sorunum düzelir mi?
İlk kez böyle bir sorun görüyorum. Farklı mouselarla deneyip genede çözülmediyse demek ki PC ile alakalı. Ya driver ya ayarlar ya da donanımsal bir sorun var çözümü bilmiyorum ilk kez duyuyorum böyle bir şey ama farklı mouselarla da aynı sıkıntı devam ediyorsa PC kaynaklıdır.

Bilgisayarda klavye bağlı değilken fare normal çalışıyor. Çünkü klavye bağlı olmadığında sadece kendi faremin sürücüsü görünüyor ama bağladığımda bir fare sürücüsü daha geliyor sanırsam bu yüzden. Klavyem "Rampage exhero Blue Switch" yaklaşık bir buçuk senedir kullanıyorum. Sorunun klavye de olacağı hiç aklıma gelmezdi.

Son düzenleme:
Bilgisayarda klavye bağlı değilken fare normal çalışıyor. Çünkü klavye bağlı olmadığında sadece kendi faremin sürücüsü görünüyor ama bağladığımda bir fare sürücüsü daha geliyor sanırsam bu yüzden. Klavyem "Rampage exhero Blue Switch" yaklaşık bir buçuk senedir kullanıyorum. Sorunun klavye de olacağı hiç aklıma gelmezdi.
Çok ilginç çözmenize sevindim. Çok eski bir klavyem var USB si mousela birlikte çalıştırıyordu ( tek USB hem mouse hem klavye ). Acaba böyle bir şey mi oluyor.

Yeni bir klavye ve mouse pad almayı düşünüyorum. SteelSeries QCK alacağım sanırsam ama klavyede ne alacağımı hiç bilmiyorum.
Steelseries mouse kullanıyorum memnunum mousepadide güzel duruyordu bi ara almayı düşünüyordum. Klavye hiç bilmiyorum laptop kullanıyorum klavyesi steelseries ondanda memnunum.

1681187208011.png

Kardeşim çapraz hareket ediyor diye okudum çok uykum var galiba.

Yeni bir klavye ve mouse pad almayı düşünüyorum. SteelSeries QCK alacağım sanırsam ama klavyede ne alacağımı hiç bilmiyorum.

Blue Switch mekanik bir şey alın. Parasına değiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı