Yabancı olarak bir sürü aim ile ilgili doğru, güvenilir kaynak var. Bunları bulmasını biliyorsan onları da bulursun. Bende zamanında araştırdım. 1600 DPI sonrasının boş olduğunu ilk mesajlarımda söylemiştim. Kendim bizzat düşük DPI ve yüksek DPI'ı karşılaştırdım ve düşük DPI'da gözle görülür bir performans düşüklüğü yaşadım. Hem aimlabs hem de KovaaK'ta uzun vadeli testlerim ve aldığım notları karşılaştırdım. Düşük DPI 400-800 arası değişiyordum. Yüksekte ise 1600 oynadım.
Evet aim becerine etkisi yok. Aimin ince motor becerilerine bağlıdır. Kas hafızası sadece oyuna ara verdikten sonra geri döndüğünde kendini hızlıcs toplamana yarar. Aim denilen şey bambaşka bir kavram. Öyle bisiklet sürmeye, piyano çalmaya falan benzemez.
Kas hafızasının aime etkisi olsaydı ben Sensivity randomizer kullandığım senaryo ile kullanmadığım senaryoda aynı performansı vermezdim. Şimdi sensivity randomizer falan ne diyeceksin git araştır. Hatta bu konu ile ilgili rehberime bakabilirsin. Sana bu kadar bilgi yeterli iyi geceler dilerim.
Merhaba bugün Aim Lab üzerindeki Sensitivity Randomizer ayarının yararlarından ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce sens randomizer nedir onu açıklayalım. Sens randomizer ayarı sizin sensinizi rastgele bir anda rastgele bir şekilde değiştiren bir ayardır. Çok saçma falan...
www.technopat.net