Oyun Mouse gecikmesi ile Ekran HZ ile arasında bir bağlantı var mı?

Bütçe
yok

guneeeyyy67

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm, 60 Hz bir monitörüm var. Oyuncu mouse aldım en fazla seçenek 1000 Hz var. 60 Hz monitörde 1000 Hz seçmem farede veya oyunda bir gecikme yapar mı? Farenin markası ASUS TUF Gaming M3 sanki oyunlarda bir gecikme varmış gibi hissediyorum, 1000 Hz olduğu için mi? İyi bayramlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi birbirinden tamamen ayrı şeyler. Farenin polling rate veya anlaşılır şekilde Hz değeri sensörün saniyede kaç kere girdi okuduğunu ifade eder. Monitörün Hz değeri ise saniyede görüntünün kaç kere değiştiğini.
Farenin Hz değeri değişince hassasiyet değişmiş gibi hissedebilirsiniz. Fakat monitör ile bir alakası yoktur.

Faredeki gecikme büyük ihtimalle fare kusurludur hocam başka bir şeyden kaynaklandığını düşünmüyorum. Bende kablolu Rampage fare vardı bozuldu diye kablosuz Logitech'e geçtim kablosuz olmasına rağmen Rampage'den daha hızlı tepki veriyor ekranda.

Faredeki gecikme büyük ihtimalle fare kusurludur hocam başka bir şeyden kaynaklandığını düşünmüyorum. Bende kablolu Rampage fare vardı bozuldu diye kablosuz Logitech'e geçtim kablosuz olmasına rağmen Rampage'den daha hızlı tepki veriyor ekranda.

Büyük ihtimal kral bütçem olunca Logitech G102 almayı düşünüyorum sence iyi mouse mudur eski kullandığım farede Logitech'di çünkü Logitech'e daha alışkınım ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı