Mouse kaç Hz kullanılmalı?

ketçap mayonez

Picopat
Daha fazla  
360 Hz monitörüm, Pro X Superlight 2 farem var. Kaç Hz'de kullanmalıyım? 8kya kadar destekliyor, FPS oyunları oynuyorum. (Valorant, CS 2)

360 Hz monitörüm, Pro X Superlight 2 farem var. Kaç Hz'de kullanmalıyım? 8kya kadar destekliyor, FPS oyunları oynuyorum. (Valorant, CS 2)

Bana göre 4KHz'nin üstüne çıkmak mantıksız ben hiçbir farelerimı 4 veya 8KHz kullanmadım hepsini 1KHz de kullanıyorum bende FPS oyunları PUBG vs oynuyorum.

Ben hiç profesyonel bir oyuncunun dahi 1K üzeri kullandığını görmedim en azından oynadığım oyunlarda. 1K iyidir yukarısı gereksiz yere donanıma yük.

1k profesyonel arenalar için bile ideal bir değerdir. Optik kaliteliyse gerisi çok muhim değil.

Polling rate genellikle fare ve bilgisayarınız arasındaki iletişim ızını temsil ediyor. Modelin detaylarını bilmiyorum fakat pek çok farede 1000hz üzerine çıktıkça istikrarlılık sorun haline gelmeye başlıyor.

125 kullanıyorum fark yok bence zaten 1K ile arada 7 ms fark var insanlar bu kadar az bir farkı hissedemez. Normalde kullanırım da çok dehşet bir mouse batarya farkı oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı