Mouse kendi başına hareket etti

• Konuyu başlatan Ciarus
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 2.349
Nasıl kendi kendine kıpırdıyor? Yani ufak titremeler mi yoksa bariz uzun rotalar mı çiziyor? Eğer bariz değilse büyük ihtimal mouse bozulmuştur. Eski Mouse'um bozuktu aynen bahsettiklerinizi yaptım fakat geçmedi ben de yeni mouse satın aldım. Şu anda memnunum.

Nasıl kendi kendine kıpırdıyor? Yani ufak titremeler mi yoksa bariz uzun rotalar mı çiziyor? Eğer bariz değilse büyük ihtimal mouse bozulmuştur. Eski Mouse'um bozuktu aynen bahsettiklerinizi yaptım fakat geçmedi ben de yeni mouse satın aldım. Şu anda memnunum.
Uzun rotalar. Bir de eski mesajları okumuyor musunuz? Kendi kendine tıkladı vs.ş

Yani zararlı olsa kendini belli eder mi diye düşünüyorum, kendimle çelişmeye başladım. Bilgisayarı bir süre Güvenli Mod'da interneti kapatıp kullanın. Eğer devam ederse fareden kaynaklı, etmez ise zararlıdan kaynaklıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı