K kaanxd Femtopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #1 Mouse kendi kendine hareket etmeye başladı. Sürekli mouse çöp kutusuna gidiyordu, Kaspersky'la tarattım virüs bulmadı. Sizce neden olmuştur? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2021
Mouse kendi kendine hareket etmeye başladı. Sürekli mouse çöp kutusuna gidiyordu, Kaspersky'la tarattım virüs bulmadı. Sizce neden olmuştur?
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.186 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #2 Mouseu çıkarınca da oluyor mu bu? Artı 0 Eksi
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #3 kaanxd dedi: Mouse kendi kendine hareket etmeye başladı. Sürekli mouse çöp kutusuna gidiyordu, Kaspersky'la tarattım virüs bulmadı. Sizce neden olmuştur? Genişletmek için tıkla... Pili değiştirin yine olmuyorsa mouse pad alın hala daha olmuyorsa yeni mouse alın. Artı 0 Eksi
kaanxd dedi: Mouse kendi kendine hareket etmeye başladı. Sürekli mouse çöp kutusuna gidiyordu, Kaspersky'la tarattım virüs bulmadı. Sizce neden olmuştur? Genişletmek için tıkla... Pili değiştirin yine olmuyorsa mouse pad alın hala daha olmuyorsa yeni mouse alın.
yasirayhan1453 Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 113 21 Mart 2021 #4 ValveAdalet dedi: Pili değiştirin yine olmuyorsa mouse pad alın hala daha olmuyorsa yeni mouse alın. Genişletmek için tıkla... Ben laptopta kullanıyorum arada bir kendi hareket ediyor çıkarınca düzeliyor pilleri değiştirinz. Artı 0 Eksi
ValveAdalet dedi: Pili değiştirin yine olmuyorsa mouse pad alın hala daha olmuyorsa yeni mouse alın. Genişletmek için tıkla... Ben laptopta kullanıyorum arada bir kendi hareket ediyor çıkarınca düzeliyor pilleri değiştirinz.
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 13 Nisan 2022 #5 Pil değiş. Artı 0 Eksi