İmleç arka planda uygulamalar açıyor gibiydi kapattığım da bu program izin verilmedi falan dedi.Ekrandaki imleç mi hareket etti yoksa senin tuttuğun mouse mu?
Gerçek mouse derken?İmleç hareket ettiyse, trojan veya ipini ele geçiren bir hacker senle oynuyor. Eğer gerçek mouse hareket ettiyse, görüşürüz kardeş.
Umarım ekrandaki imleçtir. Yoksa olay virüs değil direk cinler ile alakalıEkrandaki imleç mi hareket etti yoksa senin tuttuğun mouse mu?
Rat zararlısı bulamış gibi @296822 hocamın rehberini uygulayın.Arkadaşlar mouse kendi kendine hareket etti. Hemen kasadan PC'yi kapattım kapatırken de bir uygulama açılıyordu resmen biri yönetiyordu. Nasıl kurtulabilirim?
Elinle tuttuğun.İmleç arka planda uygulamalar açıyor gibiydi kapattığım da bu program izin verilmedi falan dedi.
Gerçek mouse derken?
Bilgisayarı açmaya korkuyorum nasıl açarım çaktırmadan?Rat zararlısı bulamış gibi @296822 hocamın rehberini uygulayın.
Rehber: Windows Zararlı Yazılım Temizleme
Yaptığınız eylemler sonucunda bilgisayarınıza gelen olası sorunda Technopat.net ve şahsım sorumlu değildir. Sorumluluk size aittir. Selamlar, Belirtilen programların bir kullanım sırası yoktur. İstediğinizden başlayın. Hepsini kullanmanızı öneriyorum. (Reklam zararlısı bulaşmadıysa...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.