Mouse, kulaklık ve mouse pad önerisi

smash35

Hectopat
Daha fazla  
Çoğunlukla oyun oynuyorum öneri yaparken bunu göz önünde bulundurabiliriz.
Mouse (1.000 TL bütçe) aklımda Logitech G402 hyperion Fury var şu an için.
Kulaklık (1.000 TL bütçe)
Mouse pad (300-350 TL bütçe)
Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Başka yere gitme sadece sosyalde açılmış konulara bir bak istersen. Sen şanslı olabilirsin denk gelmediği için.
Örnek versene bana. 1 faresi problemli diye bütün hepsi problemli olacak diye bişey yok gidip de deathadder essential demeyin hocam bana. Her markanın sorunlu faresi olabilir, ona göre önerimizi yaparız.

@517298 Hocam bu bütçede fare bilgim yok bakabilir misiniz?

Örnek versene bana. 1 faresi problemli diye bütün hepsi problemli olacak diye bişey yok gidip de deathadder essential demeyin hocam bana. Her markanın sorunlu faresi olabilir, ona göre önerimizi yaparız.
Sana niye örnek vereyim? Konu sahibine tavsiyede bulundum. İster dikkate alır ister almaz onun bileceği iş. Sen de Razer önerirsin olur biter.

Mouse pad öneriniz gayet hoşuma gitti bunun yanı sıra Rampage ürünleri ile çok iyi bir geçmişim yok aslında, açıkçası bu markaya karşı geçmişte yaşadığım ürün kalitesizliği beni biraz geri itmekte öte yandan Gamenote markasını ilk defa duydum marka hakkındaki düşüncelerinizi rica edebilir miyim?

Razer mouse sakın alma. Scroll tuşu yapmayı bile beceremeyen balon bir marka.

Razer markası Mouse'lar pek hoşuma gitmiyor zaten o fiyat bandında ki ürünlerin içinde kullanılan sensörler benim açımdan kötü. Öneriniz için teşekkür ederim.

Mouse pad öneriniz gayet hoşuma gitti bunun yanı sıra Rampage ürünleri ile çok iyi bir geçmişim yok aslında, açıkçası bu markaya karşı geçmişte yaşadığım ürün kalitesizliği beni biraz geri itmekte öte yandan Gamenote markasını ilk defa duydum marka hakkındaki düşüncelerinizi rica edebilir miyim?
Hocam rampage üretimi değil sadece bu kulaklık bende kullanıyorum fury ile beraber ürettiler. Bu bütçeye rakipsiz. Gamenote kulaklığı attığımı yani çok öneriyorlar ikisinden birine bakın bütçe varsa rampage alın pişman olmazsınız.

Razer fare alma diye bişe yok marka da olsa model yorumu yapmak gerek.

Razer'in çok kaliteli ürünleri bulunmakta yanlış yönlendirmeyin insanları.

Evet doğru Razer'ın çok kaliteli ürünleri bulunuyor fakat mouse kısmında benim için çok kötü bir konumda sensör kaliteleri oldukça kötü o fiyat bandında ki diğer markalara baktığımızda açık ara bir sensör farkı bulunmakta. Yoksa tabii ki klavye kısmında oldukça başarılı benim düşünceme göre. Öneriniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı