Mouse markası önerisi

Bütçe
150-200
Birde arkadaşlar mesela ben 8000 Dpi ile 10.000 Dpi farkını nasıl hissedebilirim yani bugüne kadar klasik bir mouse kullandığım için soruyorum. Pek bir önemi var mı bu farkın?

Bir de arkadaşlar mesela ben 8000 DPI ile 10.000 DPI farkını nasıl hissedebilirim yani bugüne kadar klasik bir mouse kullandığım için soruyorum. Pek bir önemi var mı bu farkın?

Hassasiyet artışı olur ama monitör 32 inç üstü değilse zaten 1600 üstü kullanılmaz. Çok hızlı gider.
DPI önemli değil sensör önemli. Ergonomisi önemli farenin.

DPI farenin iyi olduğunu göstermiyor hocam, mesela bende 8500 DPI'lık Rival 3 fare var ve 800 DPI kullanıyorum. Fare elinize geldiğinde DPI'ı 10000'e çektiğinizde anlarsınız :D

Katar Pro Wireless alacaktınız, değil mi?

Hassasiyet artışı olur ama monitör 32 inç üstü değilse zaten 1600 üstü kullanılmaz. Çok hızlı gider.
DPI önemli değil sensör önemli. Ergonomisi önemli farenin.

Tamamdır dediğim gibi klasik bir mouse kullanıyorum zaten bir de laptop ta kullanacağım yani 32 inç lik sınır varsa öyle bir şey o kadar DPI'in da bir olayı kalmayacak :D.
Vede galiba Logitech G102 alırım wirreless mouse güvenemiyorum. :)

Tamamdır dediğim gibi klasik bir mouse kullanıyorum zaten bir de laptop ta kullanacağım yani 32 inç lik sınır varsa öyle bir şey o kadar DPI'in da bir olayı kalmayacak :D.
Vede galiba Logitech G102 alırım wirreless mouse güvenemiyorum. :)
Hayır yani hocam 24 inç falansa monitör en fazla 1600 dpi kullanırsınız gibi geliyor ama yükseltedebilirsiniz.Katar Pro'da ki sensör biraz daha iyi.Wirelles almanız daha iyi olur usb alıcılı olduğu için gecikme falan olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı