Mouse önerisi

CS:GO tarzı oyunlar oynuyorsan almanız daha iyi olur. Mesela fareyi çok hızlı çevirdiğinde diğer sensörlere göre daha iyi dönecektir.

Yani diyorsunuz 2 katından fazlayı hakkeder. Bakınca sensörler benzer. Switch desen zaten hepsi Omron (razerinkiler farklı ama o pek bir + sağlamıyor araştırmalarıma göre. Tercih meselesiymiş.) peki bu fiyat farkını ne yapıyor o zaman.

Yani diyorsunuz 2 katından fazlayı hakkeder. Bakınca sensörler benzer. Switch desen zaten hepsi Omron (razerinkiler farklı ama o pek bir + sağlamıyor araştırmalarıma göre. Tercih meselesiymiş.) peki bu fiyat farkını ne yapıyor o zaman?
Sensörler benzer mi? Deathadder V2'de Focus+ sensör var, şu an piyasada bulabileceğiniz en iyi sensörlerden birisi. Omron switch ile Optik switchler aynı değil, aralarında uçurum var. Deathadder o parayı sonuna kadar hak ediyor.

Sensörler benzer mi? DeathAdder v2'de focus+ sensör var, şu an piyasada bulabileceğiniz en iyi sensörlerden birisi. Omron Switch ile optik Switch'ler aynı değil, aralarında uçurum var. DeathAdder o parayı sonuna kadar hak ediyor.

Focus+ 3360'ın türevi (3399). E Switch desen sadece uzun yıllar kullanım sonrası çift tık olayını etkiliyor gecikme konusunda hiçbir artısı yok. Bir tek hissiyat farklı o da zaten tercih meselesi.

Focus+ 3360'ın türevi (3399). E Switch desen sadece uzun yıllar kullanım sonrası çift tık olayını etkiliyor gecikme konusunda hiçbir artısı yok. Bir tek hissiyat farklı o da zaten tercih meselesi.
Eğer imkanınız varsa fareyi İtopya'nın mağazasında ya da başka bir yerde deneyin, farkı anlarsınız.

Eğer imkanınız varsa fareyi İtopya'nın mağazasında ya da başka bir yerde deneyin, farkı anlarsınız.

M65 RGB Elite ile DeathAdder v2'yi deneme şansım oldu ve oyunlarda şekilinden dolayı kaynaklanan farklar dışında bir fark hissetmedim.
(Nişan tuşu, değişebilir ağırlıkları ve şekli yüzünden M65 RGB Elite'de daha rahat etmiştim.)

@hadwiger @TÇB hocam şu an kesinleşti maalesef bütçeyi 200 TL'ye düşürmek zorunda kaldım bir kuruş çıkamıyorum :(. Rica etseme 10000 DPI'dan fazla elime oturacak bir mouse önerebilir misiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı