Mouse önerisi

Delux M800 3389 modelini tavsiye ederim.
baktım biraz ama daha önce hiç duymadığım bir mouse o yüzden çokta üst sıralara koyamıyorum tercihlerimde yinede önerilerinizi dikkate alıyorum

Corsair Katar Pro'nun sensörü iyi mi kötümü anlamadım üstün körü bir araştırdım ama net bir bilgi görmedim, bunlar dışında bir mouse önerisi alan yoksa bunlar üzerinden bir karar vereyim.

Son düzenleme:
Hocam bu bütçedeki sıfır mouseların neredeyse hepsinde belli başlı sorunlar var. Benim önerim ikinci el almanız olur. 600-700 TL'ye sahibinden de bolca Razer Deathadder V2 ilanları var. Güzel bir ilan yakalarsanız DV2 almanızı öneririm. Ben geçtiğimiz günlerde 1 yıl garantili az kullanılmış bir tanesini 600 TL'ye aldım ve oldukça memnunum şu an.

baktım biraz ama daha önce hiç duymadığım bir mouse o yüzden çokta üst sıralara koyamıyorum tercihlerimde yinede önerilerinizi dikkate alıyorum

Corsair Katar Pro'nun sensörü iyi mi kötümü anlamadım üstün körü bir araştırdım ama net bir bilgi görmedim, bunlar dışında bir mouse önerisi alan yoksa bunlar üzerinden bir karar vereyim.
Her yerde 3391 sensör kullandığı yazıyor. Eğer öyleyse alınmaz. Sensei Ten biraz ağır olsa da iyi bir tercih. Ben şahsen kullanıyorum ve memnunum.

@377154 hocamın dediği de mantıklı. Eğer ikinci eli sorun etmiyorsanız daha iyi mouse modelleri bulabilirsiniz.

anlaşılan öyle yapıcam
Hocam bu bütçedeki sıfır mouseların neredeyse hepsinde belli başlı sorunlar var. Benim önerim ikinci el almanız olur. 600-700 TL'ye sahibinden de bolca Razer Deathadder V2 ilanları var. Güzel bir ilan yakalarsanız DV2 almanızı öneririm.

hacılar 17-18 cm el bana tekrardan yapabilirmisiniz önerilerinizi bütçeyi es geçerek çok uçmadan

Son düzenleme:
@550519 reis sen söyle şimdi ona göre sipariş vereceğim Attığın Delux'e mu yoksa HyperX PulseFire haste mi?

@550519 reis sen söyle şimdi ona göre sipariş vereceğim Attığın Delux'e mu yoksa HyperX PulseFire haste mi?
Viper mini baktımda sanırım 17-18 cm olan elim için küçük olur olmaz diyorsanız onuda alabilirim

Son düzenleme:

Viper mini baktımda sanırım 17-18 cm olan elim için küçük olur olmaz diyorsanız onuda alabilirim
PulseFire daha hafif, skatez ve malzeme kalitesi daha iyi. PulseFire almanızı tavsiye ederim.

PulseFire daha hafif, skatez ve malzeme kalitesi daha iyi. PulseFire almanızı tavsiye ederim.

Tozundan tırstım bir tane aldım Rampage'in colmenası delikli olduğu için örnek verdim değişiyorum zaten ama onu temizlemesi sıkıntı ama mouse güzel yakında siz bana söversiniz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı