Estağfurullah hocam ne sövmesi.Tozundan tırstım bir tane aldım Rampage'in colmenası delikli olduğu için örnek verdim değişiyorum zaten ama onu temizlemesi sıkıntı ama mouse güzel yakında siz bana söversiniz![]()
Estağfurullah hocam ne sövmesi.Tozundan tırstım bir tane aldım Rampage'in colmenası delikli olduğu için örnek verdim değişiyorum zaten ama onu temizlemesi sıkıntı ama mouse güzel yakında siz bana söversiniz![]()
yok almadım deluxe için m800'ün hangi sensörünü alacağımı anlamadım ona göre aldığımda konuyu kapattırıcam farklı farklı sensörleri varmış @550519 3389 sensörünü atmıştı baktım ona ama sensörler konusunda çok bir araştırmam olmadıEstağfurullah hocam ne sövmesi.Sizin tercihiniz bizim karışma gibi bir durumumuz olamaz. Yanlış anlamadıysam Delux m800 aldınız değil mi?
3389 alın. www.sensor.fyiyok almadım deluxe için m800'ün hangi sensörünü alacağımı anlamadım ona göre aldığımda konuyu kapattırıcam farklı farklı sensörleri varmış @550519 3389 sensörünü atmıştı baktım ona ama sensörler konusunda çok bir araştırmam olmadı
Şuradan alabilirsiniz ama ConnectGame üzerinden satın alım yapan kişilerin bazıları şikayetçi. Onun için farklı satıcılara yönebilirsiniz.yok almadım deluxe için m800'ün hangi sensörünü alacağımı anlamadım ona göre aldığımda konuyu kapattırıcam farklı farklı sensörleri varmış @550519 3389 sensörünü atmıştı baktım ona ama sensörler konusunda çok bir araştırmam olmadı
Şuradan alabilirsiniz ama ConnectGame üzerinden satın alım yapan kişilerin bazıları şikayetçi. Onun için farklı satıcılara yönebilirsiniz.
![]()
Delux M800-RGB-58g-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3389 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 (PMW3389) Ultra Hafif Optik Gaming Mouse Sadece 58 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse High-end oyun sınıfı sensörü Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan...shop.connectgame.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.