Mouse önerisi

Eyer bütçen 300 olmasaydı sana G300s önerebilirdim. Güzel bir mouse uzun süredir kullanıyorum.Makro programı ile istediğim çoğu şeyi hallediyorum aynı zamanda hem sağ hem de sol el ile kullanılabilecek bir mouse fiyatı biraz pahalıdır. Tek sıkıntısı bence küçük olmasıdır.
Hocam şu mouseu önermeyin artık kronik sorunlu mode.

Hocam 550'lik mouse yi atar mısın sana zahmet.

Hocam şu fareyi önermeyin artık kronik sorunlu mode.

Dostum sadece öneriyorum moda olmasından veya kronik olmasından değil. Kendim kullandığım ve beğendiğim için önerdim. Razer uzun ömürlü ve kaliteli, sağlam bir mouse. Fiyat olarak bence en iyi para kıyabileceğiniz mouse Razer.

Dostum sadece öneriyorum moda olmasından veya kronik olmasından değil. Kendim kullandığım ve beğendiğim için önerdim. Razer uzun ömürlü ve kaliteli, sağlam bir mouse. Fiyat olarak bence en iyi para kıyabileceğiniz mouse Razer.
Hocam yanlış anlamayın ama şu ülkede zar zor geçinen insanlar var 3 5 kuruş biriktirip belki arttırıp alıcak arkadaş kronik sorunlu vs problemi şeylerle uğraşmasını istemeyiz ikimizde onun için söyledim yanlış anlaşılmasın.

Hocam yanlış anlamayın ama şu ülkede zar zor geçinen insanlar var 3 5 kuruş biriktirip belki arttırıp alacak arkadaş kronik sorunlu vs problemi şeylerle uğraşmasını istemeyiz ikimizde onun için söyledim yanlış anlaşılmasın.

Hocam haklısın ellerinden öper iyi günler dilerim. Muck <3

Hocam 550'lik mouse yi atar mısın sana zahmet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı