Mouse önerisi

Maksimum bütçe?

5000 civarı bütçeniz varsa Lamzu alın geçin.

Meyer Gaming üzerinden almak çok daha mantıklı olur bu arada, saygıdeğer hocam.

Bütçe çıkarsa öneririm.
Peki, Atk f1 v2 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Önerdiğiniz bu mouse çok üst düzey gibi gözüküyorda. Ben sadece normal bir oyuncuyum. 2 online, hikayeli oyun vs. girerim, o kadar.

Niye? Donanım, QC ve BQ olarak gayet iyi bir model. Kaplama olarak da başarılı.

ATK markasını pek sevemiyorum hocam. Şu an iyi olsa bile örnek olarak A9 modeli kötü çıkış yaptıgı için gözümde aşağıda kaldı marka. Bu sadece ATK için değil, Razer, Logitech vs çoğu ana akım markalar içinde geçerli.

Bu şahsi görüşüm benim. İsteyen katılır isteyen katılmaz kimseyi ikna etme çabam yok.

ATK markasını pek sevemiyorum hocam. Şu an iyi olsa bile örnek olarak A9 modeli kötü çıkış yaptıgı için gözümde aşağıda kaldı marka. Bu sadece ATK için değil, Razer, Logitech vs çoğu ana akım markalar içinde geçerli.

Kısaca insanda ve markada ilk izlenim benim için çok önemli.

Razer, Logitech ve SteelSeries gibi markaları bende sevmiyorum. Özellikle SteelSeries'in güzel modelini görmedim çok piyasada. Ama ATK çok iyi toparladı şu aralar. Sadece belirtmek istedim.

Rawm da eklenir bu listeye bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı