Mouse orta tuşu yukarı çekerken aşağı kayıyor

Witches

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Geliştirici
Arkadaşlar internette araştırdım üfleyince çözülüyor dediler, üfledim biraz düzeldi fakat birkaç dakika sonra yine aynısı oluyor. Mouse Razer Viper Mini. Mouse içi açılmıyor denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam mouse tekerleklerinde bazen oluyor bende de olmuştu. Fareyi söküp tekerleği tekrar taktım biraz düzeldi ancak kesin bir çözümü yok maalesef değiştirmenizi öneririm.

Arkadaşlar ıslak mendili aldım sonra orta tuşa sıktım suyu, bayağı su oldu mouse, sonra düzeldi. Kurutma makinesiyle kuruttum sonra. Sensörüne bir şey olmuş mudur sizce şu anlık bir sorun yok ama.

Arkadaşlar ıslak mendili aldım sonra orta tuşa sıktım suyu, bayağı su oldu mouse, sonra düzeldi. Kurutma makinesiyle kuruttum sonra. Sensörüne bir şey olmuş mudur sizce şu anlık bir sorun yok ama.
O nasıl bir müdahale yöntemi? :D Bir de tam kurumaya bırakmadan tekrar mı çalıştırdınız? :D

2 gün sonra "Bozuldu." diye konu açmazsan iyi. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı