Mouse pad alınmalı mı?

Daha fazla  
3 yıldır Rampage SMX R44 adlı fareyi masada mouse pad olmadan kullanıyorum. Şikayetlerimden biri mousenin zar zor hareket etmesi ve ufacık hareket etmesini istediğimde hareket etmemesi. Sizce mouse pad alınır mı? Alırsam bu mouse ile verimli olur mu?

Uzun yıllar boyunca mouse pad olmadan bilgisayar kullandım ve en sonunda fare masayı, masa da fareyi zımparalamıştı resmen. İkisinin de yüzeyleri dümdüz olmuştu :D Kesinlikle öneririm. Kalitesiz farelerde bile mouse pad olunca saf masa yüzeyine kıyasla fark yaratıyor.

3 yıldır Rampage SMX R44 adlı fareyi masada mouse pad olmadan kullanıyorum. Şikayetlerimden biri mousenin zar zor hareket etmesi ve ufacık hareket etmesini istediğimde hareket etmemesi. Sizce mouse pad alınır mı? Alırsam bu mouse ile verimli olur mu?
Kesinlikle almalısın. Pahalı bir şeye gerek yok. Zincir marketlere arada bir geliyor ordan uygun fiyatlı bir şey yakalarsan süper olur. Ben zamanında ordan almıştım halada kullanıyorum. Arada bir yıkıyorum ve yine eskisi gibi oluyor. Tabi her hafta yıkamıyorum 5-6 ayda bir. Almanı tavsiye ederim

Alınır ama ya mouse skatezi yenile ya da mouse yenile. Skatezleri deforme olmuştur bu yüzden de mousepad daha hızlı aşınır.

Skatezleri dağıtmışsındır, düpedüz eziyet. 200 tl'lik mouse pad bile idare eder. Ayrıca rampage mouse pad falan almayın rampage direkt çöp.

Alınır ancak o fareye pahalı mouse pad gereksiz olur. Zaten performansı düşük bir mouse. Pahalı mouse pad alınca daha iyi olur diye beklemeyin hocam. Sadece hissiyat değişir. Ben kendim claws Air V1 mouse ve klassegear mouse pad kullanıyorum. Bu mouse Pad'i alınca gerçekten oyun performansı fark ediyor ancak mouse da önemli bir etken.

Klasse gear al. Fiyatı uygun çok iyi görünümlü ve kaliteli baya. Uzun yıllar götürür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı