Mouse pad ışıkları çok soluk yanmaya başladı

Sonkullanici10

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, mouse pad alalı 2 yıl civarı oluyor. Aldığımda normal olarak her yerinde eşit bir şekilde ışıklar yanıyordu ancak 2022 yılının aralık ayından sonra böyle olmaya başladı. Yani sol üst tarafı en fazla ışık olan ve diğer taraflar aşırı fazla soluk. Ne yapmam gerekiyor? Bu ışıkları tamir ettirebilir miyim?

VID_20230407_003713.gif

Merhaba, mouse pad alalı 2 yıl civarı oluyor. Aldığımda normal olarak her yerinde eşit bir şekilde ışıklar yanıyordu ancak 2022 yılının aralık ayından sonra böyle olmaya başladı. Yani sol üst tarafı en fazla ışık olan ve diğer taraflar aşırı fazla soluk. Ne yapmam gerekiyor? Bu ışıkları tamir ettirebilir miyim?

Eki Görüntüle 1730163

Bazı LED'ler ölmüş olabilir hocam.

Bildiğim kadarı ile ışıklar LED oluyor. Zaten ışık kaynağıda fotoğrafını paylaştığınız kutudan çıkıyor. Şöyle bir kendi pad'ime baktım ve söküp takmak için bir vida yada çıkıntı göremedim. Sanırım miladı yavaş yavaş doluyor olabilir. Ama şöyle bir durumda söz konusudur ki her LED lambanın zamanla verdiği parlaklık solar. Zamanında elektrik sektöründe çalışmıştım oradan biliyorum. Müşteriler ışığın artık yeterli olmadığını şikayet ederlerdi bizde yeni LED lambalarla değişimini yapardık.

Kardeşim bana kalırsa değiştirme işi biraz yaş gibi görünüyor. Yani bi elektronikçiye gösterseniz astarından pahalıya denk gelebilir. Ben led'i takabilirim diyorsanız bir led alıp kendiniz takmayı deneyebilirsiniz. Benim size önerim dandik bir markanın pad'ini alıp ışık kutusunu sizin padinize takabilirsiniz. Tabi ışık efektleri sizi tatmin eder mi bilmem. Benim tavsiyem ışığı çok net bir şekilde gidene kadar kullanmaya devam edin daha sonra uygun fiyatlı bir pad ile değiştirin.

Kardeşim bana kalırsa değiştirme işi biraz yaş gibi görünüyor. Yani bir elektronikçiye gösterseniz astarından pahalıya denk gelebilir. Ben LED'i takabilirim diyorsanız bir LED alıp kendiniz takmayı deneyebilirsiniz. Benim size önerim dandik bir markanın Pad'ini alıp ışık kutusunu sizin padinize takabilirsiniz. Tabii ışık efektleri sizi tatmin eder mi bilmem. Benim tavsiyem ışığı çok net bir şekilde gidene kadar kullanmaya devam edin daha sonra uygun fiyatlı bir pad ile değiştirin.

Tamamdır hocam sağ olun.

Eki Görüntüle 1730163

Ben daha yeni aldım ona ragmen aynı sorun var garantiye göndermem gerekir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı