Mouse pad önerisi

Bütçe
Fark etmez

MooDT

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Casper EXCALIBUR G870
---------------------------------------
CPU: Intel Core i7-12650H (16CPUs)
GPU: NVIDIA GeForce RTX 4050 (Laptop)
RAM: Samsung M471A1K43DB1-CWE 2x8GB 3200 MHz DDR4
SSD: Crucial P3 CT1000P3SSD8 PCI-Express 3.0 1TB M.2
---------------------------------------
Casper EXCALIBUR G870
Meslek
Trader
Merhaba, iyi bayramlar.
Bu zamana kadar hiç mouse pad kullanmadım, sürekli çalışma masasında mouse kullandım ve artık bir mouse pad almak istiyorum.
Önerilerinizi belirtirseniz sevinirim. :)

Ne için kullanacaksınız?
Sadece mouse u yönlendireceğim. :D
Oyunlarda etkisi olduğu söylenir ama ben pek etkisi olduğunu düşünmüyorum ve şu sıralar sadece LoL oynuyorum.

Sadece mouse u yönlendireceğim. :D
Oyunlarda etkisi olduğu söylenir ama ben pek etkisi olduğunu düşünmüyorum ve şu sıralar sadece LoL oynuyorum.
Etkisi var ancak kas hafızanız masa üzerinde kaydırmaya alışık olduğu için ilk zamanlar alışmakta zorluk çekebilirsiniz. Mouse Pad'ler hem kullanıcı hem de mouse sensörü ve skatezleri için çok daha avantajlı.

Etkisi var ancak kas hafızanız masa üzerinde kaydırmaya alışık olduğu için ilk zamanlar alışmakta zorluk çekebilirsiniz. Mouse Pad'ler hem kullanıcı hem de mouse sensörü ve skatezleri için çok daha avantajlı.
FPS rekabetçi oyunları oynamıyorsanız eğer düşük bütçede ürünler tercih edebilirsiniz, bkz;
Teşekkürler. Ara sıra Valorant ve CSGO gibi FPS oyunları da oynayabilirim. Marka-model öneriniz var mı?

Teşekkürler. Ara sıra Valorant ve CSGO gibi FPS oyunları da oynayabilirim. Marka-model öneriniz var mı?
Bütçe sıkıntın yoksa arkadaşların attığı ürünlere veya Steelseries ürünlerine bakabilirsin. Mouse Pad piyasasına çok hakim değilim elbet daha iyi F/P ürünler vardır.

Eğer bütçe çıkarsa X-Raypad veya Lamzu marka mousepadlere bakabilirsiniz;
Eğer bütçeyi çok çıkaramıyorsanız da, yukarıda önerdiğim HyperX modelini alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı