Mouse pad önerisi

Birincisi; o gördüğün satıcı değil markanın kendisi, satıcısı "aksesuarcı" diye birisi;
Eki Görüntüle 2092517İkincisi; hangi orijinal Razer ürünü bu kadar ucuz oluyor bana gösterin bakalım.

Üçüncüsü; Razer'in kendi sitesinde bile böyle tasarımda bulunan bir mousepadi yok, ürünün kendisi aha aşağıdaki ürün;
Ayrıca diğer ORİJİNAL mousepadler de bu şekilde, bakıp bilgi edinin bir bence;
Şimdi baktım da haklısınız. Fakat ben bu ürünü almıştım ve hiç bir şekilde ne kayıyordu ne başka kalitesizlik oluyordu herşeyi 10 10 lukdu belki benim aldığım farklıdır trendyol'dan almıştım ben, evet şimdi baktım da Trendyol'dan Razer satıcısından almıştım ürün daha pahalı ve gerçek Razer satıcısı ondan karıştırmışım pardon.

Şimdi baktım da haklısınız. Fakat ben bu ürünü almıştım ve hiç bir şekilde ne kayıyordu ne başka kalitesizlik oluyordu herşeyi 10 10 lukdu belki benim aldığım farklıdır trendyol'dan almıştım ben, evet şimdi baktım da Trendyol'dan Razer satıcısından almıştım ürün daha pahalı ve gerçek Razer satıcısı ondan karıştırmışım pardon.
Emin olun orijinal bir Razer ürünü olsa en az 1000TL olurdu bu mousepad, örnek orijinal bir ürün fiyatı;

Emin olun orijinal bir Razer ürünü olsa en az 1000TL olurdu bu mousepad, örnek orijinal bir ürün fiyatı;
Razer'in kendi sitesinden baktığımda 8 dolar diyordu dediğim mousepad e ve 210 tl ye denk geliyo trendyol'daki 350 falandı galiba işte birde geliş fiyatıda var.

Razer'in kendi sitesinden baktığımda 8 dolar diyordu dediğim mousepad e ve 210 tl ye denk geliyo trendyol'daki 350 falandı galiba işte birde geliş fiyatıda var.
Ürünün aslı bu, bu da mini boyunun fiyatı (21x27).

Ürünün aslı bu, bu da mini boyunun fiyatı (21x27).
Trendyol'dada dediğim 350 si miniymiş her türlü sahte almışım. Ama kalitesi performansı gerçeği ile neredeyse aynı teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı