Mouse pad önerisi

@V I R T U E Hocam SteelSeries Qck serisine kıyasla nasıl ürün, memnun musunuz? Yaklaşık olarak 8-9 yıldır Qck kullanıyorum, altı hemen kirlenip tozlanıyor ve kaymaya başlıyor. Yıka yıka eskittim ve değiştirmeyi düşünüyorum ancak mediumlar bile 600 TL+ olmuş. Qck kıyasla önerir misiniz?

@V I R T U E Hocam SteelSeries Qck serisine kıyasla nasıl ürün, memnun musunuz? Yaklaşık olarak 8-9 yıldır Qck kullanıyorum, altı hemen kirlenip tozlanıyor ve kaymaya başlıyor. Yıka yıka eskittim ve değiştirmeyi düşünüyorum ancak mediumlar bile 600 TL+ olmuş. Qck kıyasla önerir misiniz?
Çok memnunum, kesinlikle öneririm. Pişman olmazsınız hocam.

Çok memnunum, kesinlikle öneririm. Pişman olmazsınız hocam.
Klasse Classic serisinin 90x40cm modelini aldım. Nerdeyse 1 haftadır kullanıyorum ve gayet memnunum.

Kumaş kalitesi olarak Qck serisi ile arasında hissettiğim bir fark olmadı. Alt yüzey Qck serisine kıyasla biraz daha az tutuş sağlıyor ancak büyük mouse pad aldığınızda üzerine klavyeyi de koyarsanız (ki koyacaksınız) o zaman Qckye kıyasla daha bile sabit diyebilirim.

SteelSeries Qck mi? yoksa Klasse mi? diye kafasına takılan arkadaşlar düşünmeden Klasse alabilir. Arada 2-3 kat fiyat farkı olmasına rağmen performans ve kalite olarak neredeyse fark yok diyebilirim. Eğer marka takıntınız yoksa gönül rahatlığıyla alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı