Mouse pad önerisi

Kullandığım mouse pad şu anda bu. Şimdiye kadar herhangi bir temassızlık vs yaşamadım yaşayacağımı da sanmıyorum SS'den çok daha kaliteli duruyor. Eğer bütçen yetiyorsa mutlaka bir şans ver derim zaten en kötü iade edersin mağaza iade konusunda çok yardımcı oluyor. Aldıktan sonra zaten iade edeceğini sanmıyorum.

Kullandığım mouse pad şu anda bu. Şimdiye kadar herhangi bir temassızlık vs yaşamadım yaşayacağımı da sanmıyorum SS'den çok daha kaliteli duruyor. Eğer bütçen yetiyorsa mutlaka bir şans ver derim zaten en kötü iade edersin mağaza iade konusunda çok yardımcı oluyor. Aldıktan sonra zaten iade edeceğini sanmıyorum.

Hocam bende bir an başka bir şey aldınız zannettim benim de almayı düşündügüm modeli almışsınız aslında spirit of aim tarzı bir şey mi alsam diye düşündüm ama gereksiz buldum bir de Wraith'e karşı nedense bir his oluyor her neyse hocam bende o modelin ejderha baskılı olan modelini alacagım büyük ihtimalle sade mi alsam diye düşündümde eger baskısını begendiyswniz ejderhalı olanı alacagım bir de bir sorum olacak dikiş kısmı rahatsızlık veriyor mu?

Ben de dikiş kısmına takılmıştım ama mouse pad dikişlerden daha yukarıda olduğu için hissetmiyorsunuz. Ben hiç Wraith kullanmadım yorum yapmam yanlış olur.

Hocam yorumun için çok teşekkürler karar verebildim. Benim şimdiki mousepadim uzun dalga desenli bir şey Trendyol'da meşhur falan yüzde 80 Speed yüzde 20 Control oldugu için zor oluyor buna geçince bayağı fark olur herhalde ve renkleri nasıl canlı mı?

Görselleri bıraktım hocam renkler canlı.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-04-16 at 15.51.45.jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-16 at 15.51.45.jpeg
    261,2 KB · Görüntüleme: 437
  • WhatsApp Image 2025-04-16 at 15.51.46.jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-16 at 15.51.46.jpeg
    229,8 KB · Görüntüleme: 446

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı