Mouse pad önerisi

Bütçe
1000

akpolat222

Decapat
Daha fazla  
Genellikle BF6, CS2, Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum mousepadlardan de çok anlamam ama hybrit olsa sanki daha güzel olur gibi ama emin değilim bütçe 700 1K arası beyaz tercihimdir bir de geniş bir alan olsun mouse için bu bütçe aralığında mouse pad önerir misiniz?

Genellikle BF6, CS2, Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum mousepadlardan de çok anlamam ama hybrit olsa sanki daha güzel olur gibi ama emin değilim bütçe 700 1K arası beyaz tercihimdir bir de geniş bir alan olsun mouse için bu bütçe aralığında mouse pad önerir misiniz?

Klasse Pro tarif etmişsiniz.

Çok kaliteli değiller. Element ice dışında Glorious pad önermiyorum. O da zaten masayı tutmuyor. Büyük pad istediğiniz için diyorum Klasse Pro çok daha iyi.

Tamamdır teşekkür ederim son olarak herkes wraightin spirit of aim modelini öneriyor arada uçuk bir fiyat farkı var malzeme de bir o kadar var mı?

Tamamdır teşekkür ederim son olarak herkes wraightin spirit of aim modelini öneriyor arada uçuk bir fiyat farkı var malzeme de bir o kadar var mı?

Bütçeniz artarsa, boyut olarak da tatmin ederse SoA alın hocam. Ben de klasse pro sonrası SoA aldım, arada fark var baya.

Bütçeniz artarsa, boyut olarak da tatmin ederse SoA alın hocam. Ben de Klasse Pro sonrası SoA aldım, arada fark var bayağı.

Yaklaşık 800 TL fark olmasa kesin alırdım ama 1500 bütçe biraz fazla geldi bana boyut konusu da tam istediğim boyutta zaten ama 800 TL fark verip hybrit mi alsam Speed mi o da var

Klasse Pro alabilirsin. Kendim 1 yıl kadar kullandım bütçesinde gayet iyi. %70 Speed bir model.

Sanırım onu alacağım öyle gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı