CS2 için large boyutta mouse pad önerisi

Bütçe
2500
Yüzeyi yıllarca dayanabilen eskimeyen ve biraz da kalın bir pad istiyorum 4 mm ve üstü kalınlıkta olursa iyi olur klassa mpc480'ler artık üretilmiyor onlar güzel gibiydi incelemeleri cordura kumaşı sağlammış, sizin ona yakın ve sağlam bu uzun ömürlü dediğiniz pad var mı?

Yüzey açısından isteğiniz nedir?

Yüzey açısından isteğiniz nedir?
Yüzey çok önemli değil ama dayanıklı olsun eskidi, aşındı derdim olmasın hızlı veya hibrit farketmez dediğim gibi yüzeyi yıllarca eskimeyen bi pad olursa çok iyi olur çünkü her yıl mousepad almak istemiyorum bir kere alıp 4 5 yıl kullanayım istiyorum hocam

Bu ikiside aynı kaplamalı yüzeye sahip %80-85 speed derecesi
Birde pürüzsüz kalın bir hibrit var
Önerilerini inceliycem hocam çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏 bir de 50x50 ler fazla mı Büyük olur spirit of aim pro nun speed modelini beklemeli miyim sence yoksa önerdiklerinden birisi ni mi alayım, poron taban scr tabandan daha kısa ömürlüdür gibi bir yazı görmüştüm düşüncelerin nelerdir

Önerilerini inceliycem hocam çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏 bir de 50x50 ler fazla mı Büyük olur spirit of aim pro nun speed modelini beklemeli miyim sence yoksa önerdiklerinden birisi ni mi alayım, poron taban scr tabandan daha kısa ömürlüdür gibi bir yazı görmüştüm düşüncelerin nelerdir
Sadece fare için Mousepad almak istiyorum klavye masada duracak

Önerilerini inceleyeceğim hocam çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏 bir de 50x50'ler fazla mı Büyük olur spirit of aim Pro'nun Speed modelini beklemeli miyim sence yoksa önerdiklerinden birisini mi alayım, poron taban scr tabandan daha kısa ömürlüdür gibi bir yazı görmüştüm düşüncelerin nelerdir?

Sadece fare için mouse pad almak istiyorum klavye masada duracak

Eğer düzgün kullanırsanız tüm padler uzun ömürlü olur (bazıları hariç) ben de 48x40 pad kullanıyorum ve gayet memnunum çok düşük sens oynamama rağmen küçük gelmiyor. Yıkarken internette swarcowun videosu var oradan bakabilirsiniz

Hocam konu uzadı özür dilerim ama kaplamaları aşınınca baya kötü oluyormuş redditte okudum kaplamalı olmayan düz sert dayanıklı düz kumaş mousepad önerebilir misiniç

Wu xiang v2 düşünüyordum kaplamalar yüzünden hayal kırıklığı yaşıyorum şuan

Bu ikiside aynı kaplamalı yüzeye sahip %80-85 speed derecesi
Birde pürüzsüz kalın bir hibrit var
Hocam kaplamaları yıllarca dayanır mı uzun süre kullanan tanıdığınız var mı, mesela 6 ay sonra kaplama aşınırsa kullanılamaz hale gelirse diye tedirgin oluyorum

Son düzenleme:
Hocam konu uzadı özür dilerim ama kaplamaları aşınınca bayağı kötü oluyormuş Reddit'te okudum kaplamalı olmayan düz sert dayanıklı düz kumaş mouse pad önerebilir misiniç

Wu xiang V2 düşünüyordum kaplamalar yüzünden hayal kırıklığı yaşıyorum şu an

Hocam kaplamaları yıllarca dayanır mı uzun süre kullanan tanıdığınız var mı, mesela 6 ay sonra kaplama aşınırsa kullanılamaz hale gelirse diye tedirgin oluyorum

Eğer korkuyorsanız attığım X ray pad XSOFT versiyonu kalın bir pad rahat edersiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı